Kasper Winding

Kasper Winding tager i foråret 2023 på tour med et lille band, som besøger Richter lørdag d. 15. april.

Om koncerterne udtaler Kasper selv:

”Sidste gang jeg spillede live var i 2019, det var også første gang jeg for alvor turneret i næsten 10 år. Det var solo, med mit lille studio, for at teste mig selv og at vække musikeren og sangeren i mig, efter mange år som film komponist og producer. Jeg tænkte også “ Er der nogen som gider komme til de her koncerter”. Svaret var et rungende JA, med mange publikummer hele vejen rundt. Meget af tiden sad nerverne i halsen på mig, med alt det jeg skulle spille og huske, uden sikkerheds net og uden hjælp fra andre end min lydmand. Men som turen skred frem faldt mine nerver lidt til ro, og endte med at nyde hvert et minut på scenen.

Planen var et jeg skulle have fortsat, men så kom corona og lukkede den drøm. Til gengæld gav det plads til at jeg kunne indspille min albummet “The Test Of Time part 1”, som bar præg af den legesyge og lethed jeg følte til sidst på solo turneen. På den tour fandt jeg også ind til nogle af de ældre numre igen.

Nu er jeg ved at færdiggøre “The test Of Time part 2” og i den anledning tager på en lille turné i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig og kan mærke nerverne melde sig igen. Men denne gang har jeg et mindre band at lege med. Håber at se jer ude til koncerterne.”

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser.

UDSOLGT!
Dato: lør 15 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 250,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej