Jomi Massage

Livets Pil Trio Tour 2023

Efter en hæsblæsende JOMI-tid med udgivelserne af albummet LYST og Ep’en SKRÅT OVER MARKEN, masser af airplay på P8 Jazz og P6 Beat, skabelsen af score til TV serien DANSEGARDEROBEN for TV2. En ordentlig omgang koncerter solo og med det 8 personer store orkester Frihedskæmperne og så lige opfindelsen af en veloverstået koncertrække med legenden Pia Raug, så er det tid til at drøne ud på de danske veje og møde spillestederne i trio-format.

JOMIs numre og ikke mindst stemme, står klar som aldrig før, med poetiske tekster der går lige i hjertekuglen og griber ud efter lytteren med et altid levende “vi”. Uanset om emnerne er kærlighed, samtykke eller storbyens dødedans. Lyden låner hun fra både pop, jazz, folk og blues. Her er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt legebarn, der frit har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen. I trio-format står legen luftigt frem og skubber både blidt og hårdt til publikum. Som altid sigter JOMI for at ramme. Glæd jer til koncerter, der tager favntag med alt det musikken kan gøre for os mennesker.

Line-up:

Kresten Osgood – Trommer

Matthias Petri – Bas

Jomi – Guitar, tangenter & Vokal

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: fre 15 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 185,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej