Jens Lysdal

Med sit første fuldlængde danske album ”Paradis til låns” træder den Grammy-, DMA- og Schallplattenkritik-nominerede  sanger, komponist og guitarist Jens Lysdal, for alvor i karaktér på sit modersmål.

Det er intakt livsnysgerrighed, kærlighed til musikken, personlighed og erfaring fra levet liv – sat i musik og ord. En moderne hjemstavnssang om hjembyen Slagslunde, sange om barndommens sommerhus på Als, det uundgåelige mand/kvinde-tema,  klimasituationen, og såmænd et bud på en ny ”tak for alt”/-farvelsang – og så det løse.

Efter i mange år at have spillet rundt omkring på kloden, med alle de erfaringer og oplevelser det har givet, er hans fokus nu Danmark og det danske sprog, og dén nærhed med publikum det gir at kommunikere på dét sprog man er mest fortrolig med.

Albummet har – ligesom alle hans andre udgivelser – været lang tid undervejs (4 ½ år) – længere rejser tager længere tid – og han har håndplukket ikke mindre end 17 musikere fra øverste hylde til at udføre sine intentioner med musikken.

Samme hyldeplacering har de folk han tager med sig live. Og det er som altid spillemænd der har niveau til at forvalte den musikalske frihed, der altid er til stede, når Lysdal spiller sine sange live: ”Musik skal skabes i nu’et, for de mennesker der er der i aften”.

Live:

Jens Lysdal – vokal, akk- og el-guitarer

Dan Hemmer – orgel & keys (Hemmer, Blicher & Steve Gadd, Savage Rose, Billy Cross)

Søren Vestergård – guitarer (Pernille Rosendahl, Select Captain)

Jon Bruland – bas (Anne Linnet, Dr. Hook, Det Brune Punktum, Kaspar Winding, Alberte Winding)

Anders Pedersen – trommer percussion (Allan Olsen, Drori-Hansen Furniture)

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: fre 14 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 180,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej