JAM-Night

Vi åbner atter dørene til Jam Night på Richter! Jam er for alle, der kan lide at spille musik og gerne vil prøve at møde andre på scenen. Om du er nybegynder eller øvet, om du vil spille eget materiale eller vil sidde med på andres, så er Jam Night noget, vi skaber sammen! På scenen skal der trylles i forskellige og spændende konstellationer, og det er muligt at spille selv, med eget band eller med aftenens husorkester og andre deltagere – kun fantasien sætter grænser.

Tema

Aftenens tema er selvfølgelig Spil Dansk! Den danske sangskat udforskes – hvad end det er dansksproget eller danskproduceret, så kan der jammes over de store klassikere eller de nyeste skud fra den danske musikscene.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Praktisk information

Dato: 28. oktober

Tider: Dørene åbner kl. 17.30 // Show kl. 18.00-21.00

Fra 14 år og opad – alle er velkomne

Der vil være guitar- og basforstærkere, trommer, keyboards og mikrofoner til rådighed på scenen. Medbring selv dit instrument, f.eks. guitar, saxofon, laptop/Ipad med beat, mundharpe osv. Tag også gerne akkordark med, så det bliver lettere for andre at spille med på lige præcis din yndlingssang

Alle optrædende får en øl/vand i baren (ingen udskænkning af alkohol til unge under 18 år)

SPIL DANSK
Dato: man 28 okt
Dørene åbner: 17:30
Showstart: 18:00
Forsalg Gratis!
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej