In The Woods… [NO] // Saturnus [DK] // The Foreshadowing [IT]

Det mest udsøgte lineup er blevet hidkaldt til en helvedes turné: IN THE WOODS…, SATURNUS og THE FORESHADOWING rammer sammen landevejen, og lægger vejen forbi Richter til oktober.

Med deres helt egen blanding af avantgarde, progressiv black rock/metal, har In The Woods… endnu engang formået at levere et episk mesterværk, der følger ubetrådte stier og hedenske tunger. Med bandets nye label Soulseller Records og den nye vokalist, Bernt Fjellestad, er sejlene sat til at nå nye højder.

In The Woods… påbegyndte denne rejse for længe siden, og er med ”Diversum” igen tro mod deres egen ånd, og omfavner forandring, forskellighed og mangfoldighed. Resultatet er alt, hvad In The Woods… har været, og hvad bandet vil være, indfanget i et helt unikt album, der ikke må misses live.

Efter adskillige lineup-ændringer er Saturnus nu stærkere og mere forenet end nogensinde, hvilket sætter scenen for tage dem skridtet videre. En ny aftale med Prophecy Productions har muliggjort udgivelsen af ”The Lighthouse Sessions”, den efterfølgende ”Before The Storm 2022”-Europaturné og det længe ventede nye album, ”The Storm Within”, som blev udgivet tidligere i år. Afbildet som den perfekte samling af melankolske harmonier med episke passager og toner, der ødelægger sjælen, beder Saturnus jer alle være klar til efterårets turné.

Grundlagt i 2005 vandt Italienske The Foreshadowing popularitet på den internationale gotiske doom-scene med fire anerkendte albums, udgivet mellem 2007 og 2016.I løbet af denne tid turnerede bandet over hele verden og optrådte på nogle af de store festivaler som Summer Breeze, Rock Harz, Stoner Hand of Doom og Summer Darkness.

Efter 6 års stilhed vender de tilbage med en ny EP med titlen ”Forsaken Songs”, der samler nyt, uudgivet materiale og specielle numre fra fortiden.

Koncerten afholdes med ståpladser

Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej