Holtsø & Wittrock

Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer

Gyngende soul og sumpet bluesrock når det er bedst!

Holtsø & Wittrock leverer et sjældent dansk bud på den ægte vare, når blues er bedst! En musikalsk rapport fra livets blindgyder, om afmagt og uforløste følelser, men også om at kærligheden findes et sted derude. Jes Holtsø har selv været hele turen igennem fra at være barnestjerne i Olsen Banden-filmene til at blive stofmisbruger –og komme ud af det igen. 

Efter at have udgivet to albums og turneret over hele landet, har ensemblet nu været i studiet. Denne gang er det på dansk, og den gyngende soul og sumpede bluesrock er bevaret med Jes Holtsøs forrygende, rå bluesstemme, der pisker nærvær, smerte og fanden-i-voldsk livsglæde ind i sangene. I anledning af Spil Dansk Ugen kan du nu opleve det musikalske makkerpar til denne forrygende, gratis koncert på Richter!  

Fra barnestjerne til stofmisbruger til bluesmusiker

Det er ingen hemmelighed, at Jes Holtsø har levet et hårdt liv. Hele Danmark kender ham som ’Børge’ – den opvakte knægt i Olsen Banden-filmene og senere som flyttemand Olsens flabede søn i tv-serien Huset på Christianshavn. Men trods en lovende start på en karriere inden for filmverdenen, så ramlede Jes Holtsø ind i et fornedret liv med stofmisbrug og selv-isolation, der næsten varede i to årtier. Først da han var i midten af 30’erne, lykkedes det at få vendt bøtten og finde fodfæste igen. For to år siden dukkede han så til manges forbløffelse op i DR’s Talent-konkurrence. Kapelmester Morten Wittrock fik opgaven af stille et backing-orkester til rådighed, og pludselig var Jes Holtsø igen på vej ud ad de kunstneriske veje: Blues og soulmusik, tilsat funky og rockede oktaver. 

Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band som b.la har indspillet 2 cd’er med Jes Holtsø, hvor Wittrock har skrevet og produceret musikken. Morten Wittrock har desuden indspillet/produceret et utal af cd’er I Danmark og USA. 

Koncerten afholdes med siddepladser.

SPIL DANSK
Dato: søn 7 nov
Dørene åbner: 13:30
Showstart: 14:00
Forsalg Gratis!
Hent billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej