HateSphere // Nakkeknaekker // Endarken

HateSphere

HateSphere er efterhånden en institution inden for dansk metal. De har udgivet albums på nogle af verdens største metallabels (SPV Records, Napalm Records), og de har turneret side om side med en lang række store internationale metalbands (Hypocrisy, Kreator, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira).

Deres håndspillede og oldschool metal rammer publikum lige i smasken og animerer til en fælles festlig headbang. Med HateSphere er der altid garanti for en velspillet, vellydende og medrivende koncert, og deres gode humør på scenen smitter altid af på deres publikum.

Bandet fejrer snart sølvbryllup, men er virilt som aldrig før. Mathias Rønde Uldall-Jessen blev officielt den nye forsanger i HateSphere i marts 2022.  Efter kun én tur med bandet i øvelokalet spillede han sin debut koncert på Viborg Metal Festival, hvor han imponerede både HateSphere og publikum med sin rå vokal og vilde energi.

HateSphere fortsatte derefter med at skrive nyt materiale. Med det nye materiale har HateSphere igen komponeret hidsige, tunge og fængende riffs med masser af melodi og en nyfunden råhed. Sammen med Mathias’s rå og kompromisløse vokal har de søgt tilbage til rødderne.

NAKKEKNAEKKER

Ungdommens oprør er kommet for at dreje halsen om på jer! NAKKEKNAEKKER lægger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal – og deres hævntogt ender først på toppen.

NAKKEKNAEKKER er fem unge drenge fra Danmark, som har besluttet sig for at spille knusende dødsmetal. Deres kærlighed for genren skinner igennem alt, hvad de laver.

Selvom deres alder spænder imellem 16-20 år, er dette på ingen måde en hæmsko for dem. Tværtimod. Deres spilletekniske kunnen, erfaring på scenen og sangskrivning får dig til at stå tilbage med åben mund, og undrende tanker, over hvordan så unge drenge, kan lyde, som et band, der har været på vejen i 10 år.

Til gengæld kan de her gutter turnere verden de næste 10 år og ikke være fyldt 30 endnu!

Musikken har sine rødder i old-school dødsmetal som Entombed og Morbid Angel, men bandet er ikke bange for også at inkorporere moderne elementer. De hæsblæsende guitarer, aggressive og en tordnende bas lægger soundtracket til bandets morbide tekster.

NAKKEKNAEKKER har ikke udgivet noget endnu, så vær der før din mormor og fang dem live!

Endarken

ENDARKENs mørke thrash så dagens lys i september 2021 da ”THE PLAGUE OF TRUTH” blev undfanget. Debutalbummet med 14 tracks høstede stor ros i de danske og internationale metal-medier.

Kort tid efter live-debuterede bandet foran en stopfyldt sal på Copenhagen Metal Fest. Det diskuteres stadig om den øjeblikkelige mosh-pit kan registreres som hurtigste nogensinde for et debutnavn.  ENDARKEN trækker på inspirationer fra både svenske legender (THE HAUNTED, AT THE GATES etc.) og morgendagens kæmper (BLEED FROM WITHIN, WHITECHAPEL, etc.). Bandet har kun én mission:  at sparke mest mulig røv – live og på plade!

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 8 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej