Hannah Aldridge & Band [US]

De mørkeste sider af det amerikanske deep south kommer til Richter

Det bliver mørkt, mystisk og medrivende når vi får besøg af Hannah Aldridge fra Nashville, Tennessee.

Hannah har turneret flittigt i Sverige og Norge, og har der opbygget en solid fanskare, og hun gjorde for alvor opmærksom på sig selv overfor det danske publikum, i forbindelse med Nashville Nights 2021, hvor hun optrådte på både preshows og selve festivalen, bla sammen med Kajsa Vala. Nu kan Hannah Aldridge for første gang opleves i Danmark med fuldt band.

Hannah Aldridge er opvokset i Muscle Shoals, Alabama. Opvokset i det miljø hun selv kalder for “Armish but with electricity”. Som datter af sangskriver Walt Aldridge, havde hun fra barnsben sin gang i Muscle Shoals’ legendariske studier, hvor mindst ét af dine favorit album er indspillet.
Hannah Udgiver i juni 23, sit fjerde album, Dream of America, hvor hun lader det mørke, mystiske og farlige træde endnu mere frem, end på forgængerne, Razor Wire og Gold Rush, sidstnævnte rummer to sange som Ashley McBryde har været med til at skrive, samt på  livepladen “Live in Black and White”, indspillet i London, UK med flere gæsteartister.

Dream of America er en unik blanding af indie noir og dark americana, hvor de spøgelser du havde glemt alt om, bliver lukket ud af skabet, og “The underbelly of America” får en omgang i vridemaskinen.

Hendes sange rammer en hårfin balance mellem oprør og selvopdagelse. Disse to temaer går igen i Aldridges’ begavede historiefortælling, der svinger fra blide sange om savn og dødsdømtes livshistorie, til at ramme som en pisk.

Som Hannah siger, “I thought to myself, I have a song about ghosts, I have a song about vampires, what do I not have? Oh, a Demon possession song. Everyone needs one of those” Det blev til så sangen “Black Hearted Woman” – Så er stilen lagt.

Hannah Aldridge kommer til Richter på baggrund af en genudgivelse af debutalbummet Razor Wire på vinyl.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 4 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 175,-
Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej