Hannah Aldridge & Band [US]

De mørkeste sider af det amerikanske deep south kommer til Richter.

Hannah Aldridge er vokset op i Muscle Shoals, Alabama, og som datter af den prisbelønnede sangskriver Walt Aldridge, har hun om nogen lært den gode sangskrivning fra starten. Hannah har siden skrevet sange sammen med bla. Blue Foley, Ashley McBryde, Andrew Combs, Randall Clay og Jason Charles Miller.

For at markere 10-års jubilæet for udgivelsen af hendes første album Razor Wire, der har gæsteoptræden af  både James LeBlanc og Dylan LeBlanc, tager Hannah på turne med fuldt band, og besøger Richter d. 4 maj.

Det bliver en aften, der byder på en rockkoncert med hovedvægten lagt på den stemningsfulde americana-rocklyd, som høres på f.eks. You ain’t worth the fight, Howlin’ Bones, No Heart left behind, men også med numre fra Hannahs seneste album, hendes fjerde, Dream of America, der har en mere moderne indie-noir lyd, som f.eks. singlen Dorero.

Glæd dig til en oplevelse hvor der kommer fortællinger og sange hentet i det dybt religiøse deep-south, blandet med Hannahs fascination af det mystiske og mørke. Og der er garanti for historier om både vampyrer, djævlebesættelse og op til flere mord.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 4 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 180,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej