GRO // Rumpistol

GRO

GRO er alias for multi-instrumentalist og producer Julie Møller Christiansen. Med sin vægtløse pop med harpe, elektroniske teksturer og en lys, æterisk vokal har hun på rekordtid fået plantet sine tre bogstaver solidt på den danske elektroniske popscene.

Musikken er centreret om Julies melodiøse sangskrivning og lyduniverset indeholder elementer fra hendes opvækst med folk og strengeinstrumenter kombineret med en stærk fascination for synthesizere og elektronisk musik. Tekstuniverset er personligt og kredser hovedsageligt om egne erfaringer med livets skrøbelighed.

Live leverer GRO overlegne koncerter, der spænder fra intime passager med nær vokal og harpe til ukontrollerede energiudladninger med tung bas og hårdtslående trommer. GRO er kommet godt fra start med anmelderroste udgivelser, airplay, koncerter på blandt andet GAFFA på Græs og SPOT Festival. I 2023 udgav er hun sit andet fuldlængde album Better Be Yours.

Rumpistol Duo

Igennem 20 år har Jens Berents Christiansen aka Rumpistol udviklet sig til en af sin generations bedste og mest nysgerrige elektroniske musikere og producere. Men siden 2020 har hans karriere taget nye markante drejninger, motiveret af personlige oplevelser.

Efter at være gået ned med stress i 2018 skabte han det nedbarberede, neoklassiske album ”After the Flood” (2020), skrevet til klaver og strygere, da han pga. sygdommen ikke kunne benytte computeren som arbejdsredskab. En frugtbar metode, som han elaborerede på efterfølgeren ”Isola” (2022), hvor bas og trommer kom til sammen med mere jazzede vibes. Den udvikling fuldender han nu med det afsluttende værk i sin klavertrilogi: ”Going Inside”, der – som titlen afslører – dykker endnu dybere ned i sindets eksistentielle dybder.

Sammen med violinist Maria Jagd fortolker Rumpistol materialet fra trilogien i duo format, med afstikkere til hans tidligere elektroniske numre.

Maria Jagd er violinist/musiker, improvisator, strygerarrangør og filmkomponist. Hun er en del af den elektriske strygerduo, Lueenas og det improviserende strygerkollektiv Crush String Collective. Derudover har Maria virket som sidewoman i omtrent ti år og har arbejdet sammen med mange forskellige artister: Mø, Trentemøller, Kira Skov, Lucky Lo, Hannah Schneider og mange flere.

Koncerten afholdes med ståpladser

UNGERABAT
Dato: fre 26 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej