Flyttet – Girlcrush // Support: Flamboyance

De er queerfeminister og så spiller de skramlet og catchy pop-punk

De kalder sig selv girlcrush, og de har fundet sammen om en fælles vision: At ændre på folks opfattelse af køn, kropsidealer og seksualitet gennem charme, stærke holdninger og pisse gode sange.

Nat, Andrea og Marie fandt hinanden gennem et opslag i facebookgruppen ‘Ugidelige Feminister’ for blot halvandet år siden. Den oprindelige ambition var blot at hygge sig med at spille et cover af The Cure’s: ‘Boys Don’t Cry’. De havde nemlig aldrig for alvor spillet et instrument før.

I takt med at sammenspillet, venskabet og kærligheden til projektet voksede, fulgte ambitionerne med. I løbet af sommeren 2018 spillede bandet deres første koncerter. Det gjorde de med en sådan overbevisning, at Roskilde Festival hurtigt forelskede sig i bandet og bookede dem til årets Rising Program. Alt dette er sket på blot et år, endda uden officielt at have udgivet en eneste sang.

Hvad girlcrush endnu ikke har med sig af musikalsk erfaring kompenserer de for med deres evner til at skrive ukomplicerede og ærlige popsange – fyldt til bristepunktet med attitude, kækhed og kærlighed.

Support: Flamboyance

Flamboyance er en ny københavnsk trio, der er stærkt inspireret af 80’ernes Italo Disco og New Wave scene. Med afsæt i analoge synthesizere og trommemaskiner tilsat tekster, der kredser om Weltschmerz, hedonisme og den svære kærlighed, leverer Flamboyance skarptskåren synthpop, som man både kan danse og tude til.

Bandet, som består af Kim Wolf Andersen, Arjuna Thomassen og Astrid Engholm, har brugt det meste af 2019 på at skrive og indspille materiale og arbejder pt. på at færdiggøre deres kommende debutalbum.

Koncerten er stående!

AFLYST
Dato: fre 13 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 75,-
Souvenirs
fre 24 mar
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej