FredagsPunkBash #1

FredagsPunk indtager Richter når FredagsPunkBash #1 løber af stablen fredag d. 8. september kl. 19.

Richter har i samarbejde med FredagsPunk-gruppen på Facebook arrangeret en punkaften extravaganza, når 5 danske bands indtager scenen for fuld udblæsning. Så kom og mød dine medlemmer fra gruppen og oplev noget af det bedste fra scenen i Danmark; kom for at få en fed aften – det her  – det bliver VILDT!

Linie B kører (næsten) til døren og bus 4A og 6A ligeså – og med cykel er det endnu nemmere! Kom og oplev:

Fight Me IRL

Emo er ikke dødt! … det har bare virkelig svært ved at komme ud af sengen nogle gange. Men når det endeligt gør, så lyder det som « Fight me in Real Life. », der med deres særlige stil af sårbarhed og sarkasme spiller slice-of-life sange der organisk blander aggression og ærlighed.

Flame On

Ordet “legende” bliver brugt i flæng nu om dage, så lad os finde et andet måde at beskrive bandet Flame On. Hvad med ”levn fra en for uddød scene” eller ”for dovne til at gå i opløsning”?
Flame On tordner mod bandets 30 års jubilæum – som en komet med kurs mod jorden, som rammer ved siden af og stille fortsætter gennem rummet mod den sikre glemsel. Bandet er oprindeligt fra Sydhavsøerne, men har nu base i København – og er klar til at dele ud af deres unikke form for far-punk.

Forever Unclean

Den københavnske indie-skatepunk trio FOREVER UNCLEAN har siden 2015 rejst verden rundt på jagt efter nye venner og fede fester med deres indadseende råb-med kaotisk dur-akkord punkrock.
NY LP ‘Best’ er ude nu på Disconnect Disconnect Records (UK), Nasty Cut Records (EU) og Hidden Home Records (US)

Riverhead

Det danske rockband RIVERHEAD udsendte sit andet album ‘Cancer’ 28. april 2023. Det er en usleben, melodisk rockplade, der emmer af medlemmernes baggrund i hardcore og metal og samtidig viser et band, der går nye veje med et mere sårbart udtryk.

Nexø

NEXØ er et højenergisk punkband fra København.

Bandet forener den maniske fremdrift i hardcore-punk med tunge, legesyge lydlandskaber, der  afspejler en verden i voldsom forandring. Musikken er en knytnæve af larm, men altid med en skarp  sans for melodi i det støjende.

Når NEXØ spiller live foregår det med nervebanerne uden på tøjet i en udløsning af rendyrket,  rastløs energi. Det aggressive nærvær balancerer konstant på scenekanten, faretruende tæt på at  bukke under for musikkens hæsblæsende tempo. Bandet krænger følelserne ud af svælget, og  holder øjenkontakt med publikum, men bibeholder alligevel fodfæstet. Musikken veksler mellem lag af effekter og ufortyndede flader af rå lyd, som den virkelighed de referer – en virkelighed fordrejet  af filtre og spin. Det er en forbandet kliché, men en NEXØ-koncert er blod, sved og tårer fyret gennem en forstærker.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 8 sep
Dørene åbner: 18:30
Showstart: 19:00
Forsalg 120,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej