FRÄULEIN

Fräulein, som udtales frøjlajn, er trods umlaut og formindskelses-endelsen i navnet pæredanske.

De var inviteret til møder på flere pladeselskaber, og havde endnu ikke fundet på et bandnavn, da en in-coming tekstbesked fra en veninde i Tyskland blev italesat på vej op ad trapperne til et af møderne.

Anna, Emil og Jeppe mødte hinanden i Odense for 6 år siden og fandt ud af at de var skabt for hinanden. Den kreative energi i deres nye venskab blev dog først rigtigt forløst på en efterfølgende sommerhustur, der endte med at definere deres fremtid.

Her transformeredes deres entrepenante ego´er fra at løbe i hver sin retning som tre vilde heste til at løbe sammen i et spand med producer Ole B Meyer bag tøjlerne.

De gik fra misundelse til respekt for hinanden og omdirigerede deres respektive styrker til fælleskabet og i løbet af kort tid skrev de 10 sange.

Med grænserne frigjort blev det efterfølgende til 100 sange i løbet af et år.

Bandet har vundet konkurrencer, som både Jelling Festival og Tinderbox var afsender på, hvor både jury og publikum gav majoriteten af stemmerne til trioen.

Sammen med Ole, der senest har produceret Jung, er trioen i gang med at indspille deres kommende album, og har samtidig fået sat navn på deres udtryk.

Med inspiration fra Fleetwood Mac, Kate Bush, Taylor Swift, Joni Mitchell, Royal Blood, Radiohead og med energien og melodien som vigtige elementer er FRÄULEIN SÅ klar til at udsende første single d. 30. september med et kommende album i 2023.

Koncerten afholdes med ståpladser

UNGERABAT
Dato: lør 27 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 175,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej