Fantasillion // Support: Wraae

Fantasillion er et dansk popprojekt. Bag det står Kim Glad Wagner – en erfaren producer og sangskriver. Fantasillion er garant for storladen poplyd, funderet i velkomponerede sange. Fantasillions debut EP (selvbetitlet) udkom efteråret 2020 og indeholder 5 sange.

Alle sange er skrevet og produceret af Kim Glad Wagner, dog har han fået hjælp popkometen Nicklas Sahl på sangen ‘If You Let Me’ og ligeledes har Anna Mose hjulpet med tilblivelsen af ‘Fantasillionaire’. 4 af sangene har fået flot airplay på P4 i løbet af 2019 og 2020.

Fantasillions musikalske univers er bygget på en stor kærlighed til popmusik, organiske instrumenter og stærke melodier. Kim Glad Wagner er selv musiker og spiller de fleste instrumenter, alligevel har det været et dogme for ham at invitere andre musikere med ind i processen. Kim siger selv, at ‘det giver sangene et unikt udtryk og gør dem levende. Og så bliver processen uendeligt meget sjovere’.

Kim Glad Wagner har arbejdet som producer og sangskriver med andre artister igennem årene. Heriblandt Nicklas Sahl, Casper Milton og Veronica Maggio. Han har også deltaget i Karrierekanonen med bandet Lastbandalive og selv haft en pop-duo med Christine Milton ‘ColorKaleido’.

Support: Wraae

2021 blev året, hvor vi lærte Wraae at kende som en lovende popartist med et sublimt øre for det gyldne omkvæd, der bare ikke vil forlade dit indre øre. Med sit liveband leverer Wraae en energisk og opløftende koncert, hvor der både er plads til at bevæge fødderne og fordybe sig i lyrikken.

Det seneste singleudspil fra Wraae “Minde, En Drøm” fik efter udgivelsen i September og året ud airplay på både P4 og P5 og blev på udgivelsesdagen tilføjet til Spotifys playliste ”De Nye”. I sangen er tempoet skruet en tand i vejret i forhold til Wraaes to tidligere singler, og nummeret er skabt i samarbejde med den unge stjerneproducer Rasmus Søegren, der har stået bag nogle af tidens helt store radiohits fra artister som Ericka Jane, Bathsheba og Dopha. I dette nummer har Wraae skabt et tekstunivers, der trækker på nogle af den danske pophistories mest markante skikkelser som Dodo & The Dodo’s og Ray Dee Oh.

Lydbilledet hos Wraae er dog mere nutidigt end forbillederne fra 80’ernes, og det kommer bl.a. til udtryk i foreningen mellem organiske og elektroniske virkemidler, der går hånd i hånd på den nye single. Den akustiske guitar, der kendetegner mange af Wraaes sange flettes elegant sammen med de mere syntetiske vocal chops, mens slideguitaren indleder et omkvæd, der med garanti kommer til at klæbe sig til dit indre øre med det samme.

Koncerten afholdes med ståpladser.

Dato: lør 19 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej