Fantasillion // Support: ELYSS

Fantasillion er et dansk popprojekt. Bag det står Kim Glad Wagner – en erfaren producer og sangskriver. Fantasillion er garant for storladen poplyd, funderet i velkomponerede sange. Fantasillions debut EP (selvbetitlet) udkom efteråret 2020 og indeholder 5 sange.

Alle sange er skrevet og produceret af Kim Glad Wagner, dog har han fået hjælp popkometen Nicklas Sahl på sangen ‘If You Let Me’ og ligeledes har Anna Mose hjulpet med tilblivelsen af ‘Fantasillionaire’. 4 af sangene har fået flot airplay på P4 i løbet af 2019 og 2020.

Fantasillions musikalske univers er bygget på en stor kærlighed til popmusik, organiske instrumenter og stærke melodier. Kim Glad Wagner er selv musiker og spiller de fleste instrumenter, alligevel har det været et dogme for ham at invitere andre musikere med ind i processen. Kim siger selv, at ‘det giver sangene et unikt udtryk og gør dem levende. Og så bliver processen uendeligt meget sjovere’.

Kim Glad Wagner har arbejdet som producer og sangskriver med andre artister igennem årene. Heriblandt Nicklas Sahl, Casper Milton og Veronica Maggio. Han har også deltaget i Karrierekanonen med bandet Lastbandalive og selv haft en pop-duo med Christine Milton ‘ColorKaleido’.

Support: ELYSS

ELYSS, som går under det borgerlige navn Emilie Lykke, er en 24-årig, spirende popartist, der efter et par år bag kulissen, hvor hun har brugt alle vågne timer på at optimere sin lyd og sit image, omsider er klar på at indtage en plads i den danske musikbranche.

ELYSS forener følelserne af længsel og melankoli, med de sene nattetimer og følelsen af uovervindelighed. Det er dynamiske beats og storladne 80’er synths, der giver lytteren lyst til at græde og danse på samme tid. Det er en cocktail blandet af følelser og alkohol, som tager lytteren med på en rejse gennem gymnasiefester og breakups.

ELYSS formår at lukke lytteren helt ind i hendes univers, og hun lægger ikke skjul på sin sårbarhed og de erfaringer hun indtil videre har gjort sig gennem livet, som netop definerer hvem hun er i dag. Og hvem ELYSS er som artist. Det kan bl.a. mærkes i hendes første single, ’Die With Me’, som hun netop er aktuel med. Sangen er en personlig fortælling om venskab, liv og død, og appellerer både til de sjove og de svære sider af tilværelsen. Den definerer hvordan det er at være menneske.

Og netop dét at være menneske, illustrerer ubestridt det uperfekte og fejlbarlige ved bare at være ELYSS.

Koncerten afholdes med ståpladser. Du kan læse mere om Richters koncerter & Covid-19 her.

Dato: lør 19 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 135,-
Køb billet
Plus1 Koncert med Mathilde Falch
man 24 jan
Dør 12:30
Show 13:00
165 DKK
Pligten Kalder
FÅ BILLETTER!
tors 27 jan
Dør 20:00
Show 21:00
225 DKK
Marvelous Mosell feat. Tue Track
tors 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
225 DKK
Grarup Allstars
lør 5 feb
Dør 20:00
Show 21:00
160 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej