Falderebet // Support: Replika

Det bliver en aften i støjrockens tegn det anmelderroste københavnske band Falderebet gæster Richter fredag den 3. februar kl. 21.00. Falderebet kommer lige fra support tour i selskab med Magtens Korridorer, så publikum kan se frem til en koncert med tændt rockband i absolut topform.

Med et potent, melodiøst og insisterende udtryk, er Falderebet et nyt orkester på den danske musikscene – bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Som en slags musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’, tager Falderebet udgangspunkt i ’Støjpop’, inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart.

I front står sanger og sangskriver Bo Bech Arvin med et personligt tekstunivers på dansk, der kredser om de eksistentielle kriser og udfordringer, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund. I slutningen af foråret udgav bandet LP’en ’En Dans På Roser’. Albummet er blevet flot modtaget med positive anmeldelser, airplay på P4 og masser af afspilninger på redaktionelle playlister på Spotify.

”Falderebets styrke er, at de lyder som et band på sammenbruddets rand eller orkestret på Titanic.”, Jan Opstrup Poulsen, Magasinet Gaffa.

”Bo Bech Arvin har et sikkert øre og sans for sproglige finurligheder […] Teksterne er uden undtagelse gennemarbejdede og intelligente, afsunget fra usikker grund med tvivlen og melankolien som makkere.”, Weekendavisen.

”En dans på roser” er en af den slags album, der bliver ved med at give og folde sig ud, hver gang du lytter.” Henning Høeg, POV International

Falderebet er:

Bo Bech Arvin på vokal

Henrik Berger på guitar

Anders Ramhede på trommer

Jakob Lund på bas

Support: Replika

70’er rockens uendelige soloer. Punkens vrede vokal og de postmoderne tekstsammensætninger mødes i ekstase når Replika slår den første tone an. Replika placerer sig selv i en kasse, de selv er herrer over.
Musikken bliver skabt i et slidt øvelokale: Upolerede, uforskammede og usammenhængende. På scenen, kan det sande Replika mærkes, som en storm over Øresund! Replika griber ud efter dig og gir ikke slip, før du giver dig hen til musikken og tanken, om total underkastelse.

Replika består af fire unge musikere fra Roskilde og København, der sammen skaber trashet rock med solid omkvæd!

Replika skal mærkes!

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 3 feb
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej