Emmure (US) // Rise of the Northstar (FR) // Obey the Brave (CAN) // Fit for a King (US) // Alpha Wolf (AUS)

EMMURE indfanger lyden og ånden af hvordan det er at kæmpe for ens drømme og visioner. Bandet har vundet mange lyttere over med deres kompromisløse deathcore.

Efter at have rejst verdenen rundt og delt scenen med bands som Five Finger Death Punch, Killswitch Engage, August Burns Red, Parkway Drive og We Came As Romans, og med optrædener på nogle af de vigtigste internationale festivaler, er EMMURE gået hen og blevet en vital hjørnesten på den internationale metal scene.

Deres seneste album ”Look At Yourself” repræsenterer et coming-of-age kapitel i deres autentiske, aggressive selvbiografi der strækker sig helt tilbage til bandets allerførste album, der blev udgivet da forsanger Palmeri næppe var vokset ud af teenageårene.  Albummet byder på brutal selvransagelse, med en balance af had, bitterhed, udholdenhed og behersket opfattelse af et livs søgen efter selvtillid og respekt, både indefra som udefra.

Med sig på denne EU tour har de Rise Of The Northstar, Obey The Brave, Fit For A King og Alpha Wolf! Billetterne sættes i salg mandag d. 10 december.    

Facebook begivenhed:
Facebook

 

EMMURE

Video ‘Solar Flare Homicide

RISE OF THE NORTHSTAR
Video ‘Here Comes The Boom

OBEY THE BRAVE
Video ‘Raise Your Voice

FIT FOR A KING
Video ‘The Price of Agony

ALPHA WOLF
https://www.alphawolfcvlt.com/
Video ‘No Name‘          

Dato: søn 14 apr
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 18:15
Forsalg 200,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej