Eleanor Shanley & The Sentimentals

Prisvindende dansk orkester og irsk folk-legende slår pjalterne sammen og giver koncert på Richter.

Irske Eleanor Shanley har turneret flittigt i Danmark gennem de seneste tyve år. I 2015 modtog hun i forbindelse med Skagen festival Den Danske Folkemusikpris for sit livslange arbejde med den traditionelle irske folkemusik og for sin konstante arbejde med at udforske og forny genren.
Og netop udforskning, fornyelse og fortolkning er nøgleordene for den prisvindende danske folk-trio The Sentimentals der siden 2004 har turneret og indspillet med nordamerikanske sangskrive i Europa, Canada og USA. Altid med deres eget bud på nye arrangementer af kollegernes bagkataloger.

På denne tour er rollerne i nogen grad byttet om.
Kapelmester M.C. Hansen har  skrevet en række nye sange og sammensat et repertoire til denne turné bestående af Eleanor Shanley mest elskede sange. De suppleres af et udsnit af the Sentimentals’ bagkatalog, som Shanley vil fortolke ud fra sit ståsted i irsk folkemusik.
Irsk folkemusik møder dansk sangskrivning filtreret gennem en fælles kærlighed for store sangskrivere som Dylan, Cohen og Neil Young.

Eleanor Shanley og M.C. Hansen mødte hinanden til en jam session på Skagen Festival i 2018, hvor de begge optrådte og de spillede sammen i Skagen året efter 2019. Siden da, har de optrådt ved flere lejligheder på dansk jord og udvider i 2023 deres samarbejde med en turné i Irland.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: ons 29 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej