Flyttet – Elba // Support: Ares

Det danske pop-stjerneskud ELBA har i løbet af det seneste år formået at indtage den danske musikscene med manér med en række markante festivaloptrædener, herunder Alive Festival, SPOT Festival, Copenhagen Pride på Rådhuspladsen og det klare højdepunkt i form af Roskilde Festival, hvor hun lukkede og slukkede Countdown scenen foran et intenst og feststemt publikum.

Den 29. november udgav ELBA den nye uptempo single ‘Dirty Footprints’, der følger de 3 stærke singleudgivelser fra 2019. Er man en af de mange der har oplevet ELBA live henover sommeren, har man helt sikkert også hørt den nye single, som har været en sikker publikumsfavorit rundt omkring på de danske scener.

‘Dirty Footprints’ er en ren energiudladning og har en mere clubbet lyd, end ELBAs tidligere singler. Sangen handler om, hvordan man håndterer udefrakommende kritik og meninger om ens person.
Som ELBA synger: ”All you left was dirty footprints baby, not able to wash them off”.
Den personlige kritik kan sætte sine spor i en, men samtidig er singlen også en påmindelse om, at det stadig er muligt at komme mere selvbevidst og stærkere ud på den anden side.

Support: ARES
ARES er en elektronisk popduo fra København, som består af Line Mortensen og Louise Andersen. Musikken kombinerer den melankolske pop med catchy og simple melodier. Med inspiration fra kunstnere som bl.a. Lorde, Tove Lo, og Kwamie Liv udforsker ARES de mørkere sider af poppens univers.

I november 2018 udgav ARES deres første EP ‘Lost’. Inden udgivelsen af EP’en delte ARES tre singler, ’Strangers’, ’Lost My Mind’ og ’All I See’, der alle skaffede duoen en masse positiv omtale på både danske og internationale musikblogs.

Koncerten er stående!

AFLYST
Dato: lør 28 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 75,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej