Ea Kaya // Ida Kudo

Glæd jer til intense sceneoptrædener og helt unikke musikoplevelser når to af landets fremadstormende kvindelige kunstnere, EA KAYA + IDA KUDO, besøger Richter.

Ea Kaya

Musikken er ikke bare en drøm for Ea Kaya – den er nødvendig.
Allerede som 11-årig begyndte Ea Kaya at skrive sine egne sange. Som et produkt af sin generation, lærte hun sig sangskrivningens kunst ved hjælp af viden og inspiration fra internettet. Taylor Swifts og Kelly Clarksons sange blev versioneret, skilt ad, fornyet og lagt på Youtube – og blev fundamentet for den viden Ea Kaya i dag bruger til at skrive sine egne popsange.

Som 13-årig gik Ea Kaya til sine forældre og fortalte dem, at hun ville leve af at lave musik. Sådan. Ikke så meget snak. Mere handling. Sådan er Ea Kaya – umiddelbar og ærlig. Både på scenen foran et publikum, når man lytter til hendes store stemme formidle hendes aldeles velskrevne popsange, og når man sidder over for hende og skal lære hende at kende.

IDA KUDO

Musikken er en fusion af electro-pop og tribal, og live har IDA KUDO en unik og stærk sceneoptræden med sine etnisk inspirerede melodier og rå energi, som rækker langt ud over scenekanten.

IDA KUDO udgav i efteråret 2018 sin anden EP “Gold” og siden da er det gået hastigt fremad for den talentfulde dansk/japanske sangerinde. Hun er blevet sammenlignet med navne som M.I.A og Santigold, der som fællesnævnere er kvinder med et etnisk tvist i look og sound, og som netop dyrker den mere progressive pop.

Live medbringer IDA KUDO sine tre faste musikere; Anna Roemer på guitar, Adnan Bejtovits på percussion og August Ussing på bas.

Facebook event

Ea Kaya

Ida Kudo

Dato: lør 9 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 80,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej