Dusin // Julie Ellinor

Dusin

Siden Dusin udgav Deres første single ’Frisk Igen’ i slutningen af 2017, er det kun gået en vej for den københavnske band. En finaleplads ved Karrierekanonen i 2018, et debutalbum senere og med koncerter landet over, brød singlen ’Fucking Fantastisk’ lydmuren i 2021. Sangen toppede P3-listen to uger i streg og har siden været spillet på radioen mere end 100 gange.

I al ro og mag har Dusin gemt sig i mørke studier, og mens Dansk kulturliv igen har været lukket ned, har de kreative sluser stået på vid gab. Af det kommer Dusins første større udgivelse siden debutalbummet ’Alle Farver’ fra 2020, som igen sætter nye grænser for Dusins lyd og mulighederne inden for dansk popmusik.

På scenen skubbes grænserne gang på gang, og én ting er sikkert: det 5-mand høje band går aldrig på kompromis med energi og inderlighed. I kombination giver det en oplevelse i absolut særklasse, og som alle kan være en del af.

Dusin er kommet for at blive. Og du er inviteret med til en sprængfarlig aften i musikken og dansens tegn.

Julie Ellinor

Den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor leverer alternativ pop, der emmer af nerve og ærlighed. Med sin karismatiske stemme og øre for de fængende popmelodier, lukker den fremadstormende sangerinde lytteren ind i et organisk lydunivers af personlige fortællinger. Julie Ellinor har tiltrukket sig opmærksomhed i danske medier, specielt på dansk radio, hvor hendes skarptskårne singler ”Disarray” og ”Mislead” har været i tung rotation på både P3, P4 og P6 Beat, og hendes single ”Disarray” blev udråbt til Ugens Uundgåelige på P3.

Ellinor bevæger sig imellem det storladne og det skrøbelige. Hun drager lytteren ind i et univers bestående af støvede synthesizers, luftige guitarflader og hendes sjælfulde vokal, som alt i alt skaber et lydbillede, der er svært at slippe.

I efteråret 2020 udgav hun singlen ”Oblivion”, som blev spillet heftigt på P6 Beat og fik flotte ord med på vejen fra Girls Are Awesome. Kort efter udkom hendes EP ”Flares in the Dark”, som er en dybfølt fortælling om fem forskellige følelsesstadier i en eksistentiel krise.

I 2022 udfolder Ellinor sit musikalske univers, når hun udgiver sin anden EP i slutningen af februar. Udgivelsen sker i forbindelse med at Ellinor og hendes band drager på sin første headliner tour i foråret 2022.

Koncerten afholdes med ståpladser. 

Dato: lør 9 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 200,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej