Drive In Koncert med Katinka Duo

1 billet pr. bil – billetten gælder for alle personer i bilen og der må fyldes op med så mange, som bilen har seler til

Vi kører den ind med kultur! Telefonfabrikken – Gladsaxe Kulturhus, Richter og Bibliografen er gået sammen om at arrangere Drive In Kulturarrangementer i Kristi Himmelfartsferien, og giver borgerne mulighed for at være fælles om at opleve kunst og kultur – også i en tid med coronavirus.

Fredag, lørdag og søndag bliver parkeringspladsen på Automatikvej således omdannet til et vaskeægte centrum for kulturoplevelser, hvor gladsaxeborgerne fra deres rullende sardindåser kan opleve alt fra livekoncert og film til sprudlende Drag Queens – alt sammen sendt over FM-signalet direkte ud i bilerne.

Drive In koncert med Katinka Duo

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Centralt i bandets poetiske og eksperimenterede popmusik står tekstuniverset, hvor de hverdagsinspirerede og ligefremme tekster krydret med Katinka Bjerregaards udtryksfulde stemme, placerer bandet i absolut særklasse på den danske scene lige nu.
Denne aften kan du opleve KATINKA i et særligt duoformat med sangerinde Katinka Bjerregaard og guitarist Simon Ask.

Alt du behøver at vide om Drive in Kultur – trillende oplevelser

Arrangementsrækken ligner den slags kulturarrangementer du kender i forvejen. Der er en scene, en oplevelse, i tilfældet med filmvisning, et lærred, og den eneste forskel fra før og nu er egentlig, at I som publikum til disse arrangementer holder afstand til hinanden, ved at sidde i jeres biler. I skal dog alligevel huske at

Billetter:

Alle arrangementer har en entré på 100 kr. + gebyr pr. bil – pris er uafhængig af antal personer i bilen. Der må ikke være flere i bilen end der er seler til.

Billetter skal købes på forhånd og online på richter-gladsaxe.dk. Ved ankomst skal du have billetten klar, så vi hurtigt kan få alle ind på plads.

Biler over 1,7 meter og varevogne kan ikke komme ind. Tjek din højde på din bil her. Bilen vil blive afvist.

Ankomst:

Området åbner 1 time før arrangementet starter og der er indkørsel til området via Automatikvej.
Vagterne på området vil guide dig til en plads – det er vigtigt, at du følger deres anvisning. Vi fylder pladserne op efter planlagt logistik. Det er ikke muligt at booke en specifik plads.

Når arrangementet er slut, rydder vi pladsen hurtigt, med hjælp fra vores dygtige vagter så følg deres anvisninger og områdets exit skilte. Der er udkørsel via Telefonvej.

FM:
Det vil fremgå af skilte hvilken FM frekvens, vi sender lyden på. Du skal selv vide hvordan man indstiller radioen i din bil, det kan vi desværre ikke hjælpe med.

Scene/lærred:

Vi har opstillet scene og lærred på området. Fra nogle pladser kan der være en smule bedre udsyn end fra andre.

Toiletfaciliteter:

Det er IKKE muligt at komme på toilet når du først er kommet ind på området – der er INGEN toiletter. Husk derfor at tisse af inden du kører hjemmefra.

Vi skal passe på hinanden og derfor har vi udarbejdet nogle ordensregler og anbefalinger, som vi vil bede jer følge når i ankommer til arrangementet:

– Kom kun i bil. Gående og cyklister vil blive afvist

– Kom i god tid, så der ikke opstår kø.

– Alle skal blive i bilerne under hele arrangementet. Det er er tilladt at åbne vinduet for frisk luft, men ikke tilladt at åbne sin bildør

– Parkering skal foregå efter anvisning

– Bilernes motor skal være slukket under hele arrangementet og må ikke tændes før pladsen forlades

– Alle skal følge instruktionerne fra vagterne på området. Vagterne har ret til at udvise dem, der ikke overholder ovenstående.

Derudover anbefaler vi, at du:

…kun medbringer nogen, som du bor sammen med eller personer fra dine daglige små sociale cirkler.
…tisser af hjemmefra, da der IKKE er toiletter på området… og nej du må heller ikke tisse i busken
…smutter forbi din lokale grønthandler, kiosk, is butik eller bager og køber snoller. Måske henter du også take away hos din lokale restaurant eller café – støt lokalt
…tager dit skrald med hjem igen. Der er INGEN skraldespande på området.
…medbringer en varm trøje eller et tæpper, da kan det godt blive koldt når bilen er slukket.
…husker en starthjælp til bilen- bare hvis din bil nu (mod forventning) ikke kan holde til 1,5 time med radioen tændt.

Lad os mødes om kulturen på en god måde – Vi glæder os til at se dig

Og ps. Husk at vis tålmodighed! Vi har ikke prøvet det før og gør hvad vi kan, for at give jer den bedst mulige oplevelse.

* Arrangøren påtager sig ikke ansvar ift. evt. påkørsler – her gælder samme regler som på parkeringspladser, og må afklares mellem de involverede parter.

**Området kan indeholde huller og ‘bump’.

UDSOLGT
Dato: fre 22 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 110,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej