Denial Of God // Archangel // Genfærd

Denial Of God

Denial Of God kræver efterhånden ikke den store introduktion. Siden det skæbnesvangre år i 1991, hvor bandet blev dannet, har brødrene Azter og Ustumallagam perfektioneret en idiosynkratisk sort metalstil, der er gennemblødt af det overnaturlige og forbliver tro i deres overbevisning om mere klassisk-stilet sangskrivning. Faktisk kan “black metal” endda være en forkert betegnelse; snarere ville BLACK HORROR METAL være mere præcis. En solid blanding af black metal og heavy metal med indflydelse fra alt mørkt og tungt. For fans af Mayhem, Hellhammer, Infernäl Majesty, Alice Cooper, Death SS, Ripper, Bathory osv.

Et show med Denial Of God er meget energisk og med en næsten overnaturlig følelse. Bandet bruger scenedekorationer til også at skabe stemning til showet (kranier, kiste, begravelsessmykker, stearinlys osv.). Bandet har spillet adskillige store festivaler, delt scener med alle slags bands fra Angel Witch til Venom og turnerede i Europa, Australien og Sydamerika gennem årene, men har alligevel formået at holde deres liveoptrædener sjældne. Derfor er vi stolte af at præsentere dem på Richter!

Archangel

Archangel er et nyt band på den danske rockscene. Bandet spillede deres første koncert til Copenhagen Metal Fest sidste år og udgav i oktober deres første single, ‘The Violent Death’. Archangel skulle have været at finde til både Wacken Metal Battle, Hads Herreds Rockfestival, Aalborg Rock & Metalfestival samt en række andre koncerter, inden coronahammeren landede.

Genfærd

GENFÆRD er et black metal band fra Danmark. Efter dannelsen i 2014 udgav de deres selvbetitlede debutalbum “Genfærd” i 2015. GENFÆRDs black metalstil er melodisk, men stadig med mørke og glubske black metal-riffs og blast beats.
Genfærd er anerkendt som et af de mest intense og engagerende livebands inden for dansk black metal netop nu.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 29 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
Souvenirs
fre 24 mar
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej