Demolizer // Mother of All // Rat Eater

DEMOLIZER

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!

Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste.

Mother of All

Mother of All er et soloprojekt, som er frontet af multi-instrumentalist Martin Haumann. Stilarten er death metal med melodiske og progressive elementer.

Sangene i Mother of Alls bagkatalog er varierede, eklektiske og udforsker altid nye sider af kunstformen. Inspirationen til musikken har sine rødder i metallens store, sorte heksegryde. Lyrisk har Mother of All en unik og personlig tilgang, som gerne stiller spørgsmålstegn ved nutidens besværlige problemstillinger.

Rat Eater

Rat Eater river dig tilbage til 90’erne!!

Var Rob Zombie bare lidt sejere da han havde et band bag sig, som startede med White? Var Anthrax på toppen da forsangeren Hed John Bush? Svarene er; fandme ja!

Derfor er Rat Eater dannet. Grav dine New York Raiders-jogging bukser med lyn og Suicidal-flip kasket frem, fordi Rat Eater fra København er kommet for at give dig øretæver som ellers kun Ice-T formår.

Rat Eater spiller hardcore med Thrash og Heavy Metal elementer!

Koncerten afholdes med ståpladser!

Dato: lør 12 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
Natboks
fre 2 sep
Dør 20:00
Show 21:00
55 DKK
Red Warszawa // Support: GoatHawkBuffalo // Shatterer
lør 3 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Lis Sørensen med Band
FÅ BILLETTER!
tors 8 sep
Dør 19:00
Show 20:00
330 DKK
Natboks feat. Goss // Lyst // Mørkeblødt
lør 10 sep
Dør 19:00
Show 20:00
180 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej