Demolizer // Mother of All // Bastard Grave

DEMOLIZER

DEMOLIZER, dannet i 2018, spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!

Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste.

Mother of All

Mother of All er et soloprojekt, som er frontet af multi-instrumentalist Martin Haumann. Stilarten er death metal med melodiske og progressive elementer.

Sangene i Mother of Alls bagkatalog er varierede, eklektiske og udforsker altid nye sider af kunstformen. Inspirationen til musikken har sine rødder i metallens store, sorte heksegryde. Lyrisk har Mother of All en unik og personlig tilgang, som gerne stiller spørgsmålstegn ved nutidens besværlige problemstillinger.

Bastard Grave

Bastard Grave er et dødsmetalband fra det sydlige Sverige, der kan lide at holde det primitivt og råt. Bandet har eksisteret siden 2012 og udgav i 2016 debutalbummet med old school svensk død. Bastard Grave byder på riffs, hooks og daggers!

Koncerten afholdes med ståpladser!

AFLYST
Dato: lør 12 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 150,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej