Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer

Dawn of Demise

For Dawn Of Demise startede det hele i Silkeborg i 2003. Målet var at spille tung og fængende dødsmetal – hverken mere eller mindre… Nu, 20 år efter, har det mål ikke ændret sig. Bandit har altid lagt vægt på det tunge, groove, gode sange og catchy riffs.

Bandet er gennem deres levetid udkommet med 6 udgivelser, og har formet deres dødsmetallyd, som bedst kan beskrives som udspringer af amerikansk dødsmetal med masser af elementer fra slam.

INFIRMITIES

INFIRMITIES er et band på den danske metalscene med base lige her i Gladsaxe, og består af både velkendte og helt nye kræfter.

Bandet blev startet op i 2020 af Sune Borring, sammen med Anders Tuegaard Poulsen. INFIRMITIES havde en hård opstart, da Danmark blev lukket ned dagen efter indflytning i øvelokalet.

Noget tid efter blev det så muligt for Anders og Sune at gå i gang med de første par nummer og idéer. Efter diverse afprøvninger på både trommer og vokal, faldt valget helt naturligt på trommeslager Jesper Rosenby Saltoft, som Sune har spillet sammen med i Saturnus. Senest kom Kenneth  ?Fyrsten ? Iversen med på vokal, og bandet var komplet og klar til næste skridt.

Bandet kan jo faktisk betegnes som et bryllupsband, da der både er en ny, en gammel, en brugt, en lånt, og så er der nok nogle der stemmer blåt……

Stilen kan overvejende beskrives som old school death ?n ?roll metal.

Destabilizer

Destabilizer er det sidste nye bud på dansk Thrash Metal! Siden det herrens år 2020 har bandet fremmanet riffs i dødbringende tempo, sønderrivende trommer og vokaler med masser af attitude, fluks fra hovedkvarteret, Platform K, dybt i Horsens kulsorte hjerte. Inspirationen er klassisk thrash fra 80erne, Exodus, Razor og Slayer.

På de første spæde år har Destabilizer udgivet to EP’er, som begge er blevet taget godt imod af thrash-entusiaster verden over. Lige nu er bandet i fuld sving med at indspille deres debutalbum, som består af 10 røvklaskende instant klassikere. Med ølfustager af live-erfaring fra andre projekter er Destabilizer mere end klar til at indtage de danske scener og antænde brand i publikums øregange, som kun en voldsom omgang headbanging kan slukke!

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 9 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 120,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej