David Kampmann Trio // Support: Select Captain

Caféscenen

David Kampmann, stiftende medlem af legendariske Baal, træder nu helt i front med sin egen trio, sammen med den mangeårige samarbejdspartner, bassist Jimmy Krogsgård, ligeledes kendt fra Baal og den fantastiske trommeslager Kristian Karottki. Det er en konstellation præget af en fælles kærlighed til trioformatet. Hver tone bæres frem af stor energi og spilleglæde.
Originalmaterialet har den sædvanlige høje kvalitet, og bærer Davids umiskendelige, lyriske stempel af blues og soul med den kraft og poesi, som han altid rækker ud efter. Det er blues med rockelementer og et helt særligt, harmonisk og energisk tvist.
Der er gamle Deepers-kendinge i nye arrangementer, kendte, elskede og klassiske covers, der bliver taget under kærlig behandling og sidst, men ikke mindst, helt nye, originale numre, hvor blues, soul, gospel og rock mødes i en form, der er lige så medrivende, som den er dyb.
Tænk, Hendrix, Mayer, tidlig Clapton, Billy Gibbons og Albert King – blandt mange andre, men så er retningen afstukket for en sjælfuld, svingende aften med en aftapning af blues, der er helt sin egen.

Select Captain

Select Captain er det musikalske alter ego for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier, akustiske instrumenter og sfærisk rumklang.

Facebook event

David Kampmann Trio

Select Captain

Dato: fre 13 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 110,-
Køb billet
Yogakoncert med Mary Jean
ons 19 feb
kl. 18:30
120 DKK
Forener krop, sind og sjæl
Ren og Skær
fre 21 feb
kl. 19:00
Gratis!
Kira Skov
tors 27 feb
kl. 19:00
190 DKK
Pligten Kalder
fre 28 feb
kl. 20:00
225 DKK
KUN FOR PENGENES SKYLD–TOUR
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej