Crocell // Thorium // Hellmaze

Crocell
Efter mere end femten år, fem roste fuldlængde albums og et utal af koncerter i ind- og udland markerer Crocells sjette udgivelse en milepæl i bandets udvikling. Gennem årene har stilen bevæget sig i en mere og mere sort retning, og nu bliver den udvikling sat på spidsen i konceptudgivelsen “Baptized in Bullets” / “Funeral Bliss”, som bandet kalder “en split med sig selv”.

Udgivelsen indeholder to separate EP’er med radikalt forskellige bud på to potentielle kunstneriske retninger i Crocells kulsorte fremtid. Interessen i at udforske nye retninger bliver understreget ved at “Baptized in Bullets” og “Funeral Bliss” er indspillet i to studier og mixet af to producere, henholdsvis Jacob Bredahl i Dead Rat Studio og Quentin Nicollet i Black Sun Audio, og derfor har to forskellige udtryk både lydmæssigt og visuelt med hver sin cover-art.

Thorium

Thorium er tilbage! De danske dødsmetalveteraner nærmer sig deres 25 års jubilæum og er et af de bedste og mest respekterede death metal bands i Danmark med deres 25 års brutalitet! I 2018 udgav de deres succesrige comeback-album “Blasphemy Awakes”, der nåede nr. 2 på det danske album vinyl chart og fik bandet til at spille prestigefestivaler som Metal Magic, Raise Your Horns, Udgårdsfest og Næstved Metalfest.

I 2022 gjorde de det igen, og udgav deres nyeste plade ved navnet “Danmark” som er mere old school end nogensinde. Musikken blev indspillet i Angioni Studios og mixet af Jacob Bredahl i Dead Rat Studio.

Musikalsk har fyrene et par tricks i ærmet – men bandets fundament er stadig en krydsning mellem de metal-traditioner fra Florida og deres svenske pendant.

Hellmaze

HELLMAZE er et metal band med base i det midtjyske. Bandet spiller melodisk thrash med powerelementer. Tostemmige guitar, catchy thrashede riffs komplementeret af stemningsfulde stykker, beskriver meget godt bandets kompositioner.

HELLMAZE leverer energisk og velspillet live optræden, som begejstrer både publikum og
anmeldere:
“Synergien mellem band og publikum var nærmest rørende. En lækker oplevelse, og en
lækker koncert.”

Metaltone.dk

“… efterlader et huskværdigt indtryk”

Devilution

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 11 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 145,-
Plus1-koncert: M.C. Hansen & Jacob Chano
man 19 jun
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Benjamin Koppel: Annas Sang Bogkoncert
fre 1 sep
Dør 19:00
Show 20:00
235 DKK
Med oplæsning af Iben Hjejle & livemusik
Red Warszawa
lør 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Børn To Be Wild
søn 3 sep
Dør 11:00
Show 12:00
80 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej