Comeback Kid (CAN) // No Turning Back (NL) // Jesus Piece (US) // Sharptooth (US)

Er I klar til at give rigide genrekonventioner fingeren og bare lade hardcore punk skylle ind over jer? Så er I kommet til det rette sted, for denne aften giver vi jer ingen ringere end Comeback Kid (CAN) + No Turning Back (NL) + Jesus Piece (US) + Sharptooth (US).

Comeback Kid (CAN)

Selvtilfredshed dræber kreativiteten og ingen synes at vide dette bedre end canadiske Comeback Kid. Comeback Kid er nemlig et af de der bands, der bare bliver bedre og bedre for hvert album, de spytter ud – og nyeste skud på stammen, ”Outsider” fra 2017, er ingen undtagelse. Her viser Comeback Kid, at de ikke lader sig begrænse af genrekonventioner, men at de på fornem vis bliver ved med at ekspandere deres signaturlyd, uden at gå på kompromis med integriteten.

Bandet er kendt for intense og sprængfarlige liveshows, og sidst de gæstede Danmark skrev Devilution blandt andet: ”De starter ud med ’Wasted Arrows’, og det er, som om de pile rammer lige lukt ned i pitten. Den eksploderer, og der bliver svinget igennem med arme og ben.” Vi er så klar til en hardcore punkeksplosion på Richter, når Cameback Kid indtager scenen.

No Turning Back (NL)

I løbet af de sidste 20 år har No Turning Back udgivet mere end 8 anerkendte albums og har dermed indskrevet sig som et markant navn på den verdensomspændende hardcorescene. No Turning Back blander old school NYHC groove, hurtige breaks og massive syng-med anthems.

Jesus Piece (US)

Amerikanske Jesus Piece raser på randen af hardcore, deathmetal, industrial og ’90’er metalcore. De er en del af en ny metalcore-bevægelse, der beviser, at eksperimentering og kortfattede riffs ikke kun kan eksistere sammen, men er helt naturlige partnere.

Sharptooth (US)

Ærlighed og eksplosivitet er i centrum hos det Baltimore-baserede hardcore band Sharptooth. Med en kvindelig vokal i front fokuserer bandet på hardcorens brutalitet set igennem en feminin linse, og musikalsk udfordrer de konventionerne og blander det melodiske med det trashy.

Facebook Event

Dato: søn 21 apr
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 19:00
Forsalg 150,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej