Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators

Cicci Landén, der kommer fra Malmö, har netop vundet “Female vocalist of the year 2023” ved Texas Sounds International Country Music Awards. En pris der årligt uddeles til ikke-amerikanske artister, der laver musik som efter juryens mening, fortjener at blive kendt også i USA.

Cicci Landen, der også er en del af rockbandet True Lies, har i november udgivet sit nye, tredje, album “The Sand of Time”, der trækker i en mere rocket retning end forgængerne, sm på “Need to Rund”, men hvor hun også er tro mod sine rødder, f.eks. den smukke og tidløse “Flower Moon Of May” – en hyldest til de stærke kvinder, der omgav hende i opvæksten.

Det grundlæggende tema i sangene udspringer stadig af personlig storytelling med smukke melodier, som komplimenteres af hendes ekspressive vokal.

Cicci Landen kommer til Richter med fuldt band, og leverer en koncert med stemning, nærvær og smukke melodier.

Sveriges Dr. Rock – Olle Berggren – skrev for nyligt om “The Sand of Time”:  “Dette er musik der må og skal ud i Europa, og USA”

Første skridt på den rejse kan meget vel tages på Richter d. 20 april.

Support: The Harmony Aviators 

The Harmony Aviators, eller Malin og Jörgen Larsson Lindström, er en indie-folk-duo fra Ystad, Sverige, som har fået et loyalt publikum med deres nedbarberede sange, hvor tostemmige vokaler og finjusterede arrangementer er i centrum. Debutalbummet “To Love And Live And Hideout” kom i 2021 og indeholdt singlen “Sunset & Stars”, som blev spillet flittigt på Sveriges Radio P4. Duoen arbejder i øjeblikket på et nyt album til udgivelse til efteråret.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 20 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 220,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej