Christopher Paul Stelling (US) // Support: Bobby Galliano

Sangskriver og guitarist Christopher Paul Stelling er en ægte rejsende troubadour. Han har base i North Carolina, har tidligere boet i blandt andet New York City, Seattle og Colorado, og har de senere år turneret i et utal af amerikanske stater samt i Europa. Ifølge hans website er det blevet til 260 koncerter i løbet af det seneste halvandet år.

Christopher Paul Stellings melodiske og ekvilibristiske finger-picking guitarspil danner bunden i hans følsomme og fortællende sange. Han har udgivet fire album siden 2012, og det seneste er “Itinerant Arias” fra 2017. Et album, der modsat hans tidligere udgivelser er indspillet med band. I september 2019 udgav han singlen “Have To Do For Now” produceret af Ben Harper. Blandt mange fine anmeldelser og omtaler af den amerikanske sangskriver lyder det fra radiostationen WNYC: ”Christopher Paul Stellings musikalske historiefortælling er en lang rejse fuld af frodige folkloristiske, mytologiske og religiøse billeder.” Stelling udsender februar 2020 et nyt album, der har fået titlen “Best of Luck”.

Support: Bobby Galliano

Bobby Galliano er et band bestående af 5 medlemmer, der hver især kommer fra vidt forskellige musikalske baggrunde. Deres musik tager dog udgangspunkt i catchy melodiøs indie-rock. Live er de energiske og går op i at omfavne og aktivere publikum med deres musik og stage presence. Denne aften vil bandet spille et nedbarberet sæt – men uden af gå på kompromis med energi, stage presence og spilleglæde!

Koncerten er siddende!

Facebook event

AFLYST
Dato: tors 2 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 95,-
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej