Chief1 med band

”Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter.“ 

I 2017 sprang Chief 1 ud som sanger og solist efter først at have dannet – og væltet – landet i Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice. Senere producerede og skrev han sange for et utal af kendte artister såsom Ricky Martin, Nik & Jay, Kim Larsen, Outlandish med flere.
Der skulle noget så skæbnesvangert som en depression til at få ham til at indse, at han manglede noget i sit liv efter 38 år i musikkens tjeneste: Sin egen musik – og især det at stå på en scene og mærke publikum og sende energi tilbage.

Millioner af streams

Efter debutalbummet “Slip“ gik det stærkt. Chief 1 kom med i Toppen af Poppen og skabte en af de mest populære fortolkninger i sæsonen, nemlig Medinas “Synd for dig”, som han transformerede til en positiv energibombe, som stadig er populær på streaming. Kort tid efter udsendte han sammen med Thomas Buttenschøn kæmpehittet “Alt er godt“, som blev kåret af P4’s lyttere til årets sommerhit i 2019. Sangen er blevet en evergreen med flere millioner streams.

Det er siden blevet til mange radiohits og daglige airplays med sange som “Tosser “, “Du som mig“, “Uperfekt”, “Alt er godt “ – og ikke mindst “Højt over skyerne “, som Chief & Thomas fremførte til Dansk Melodi Grand Prix 2021. Sangen endte på en fin 3. plads og er blevet et folkeligt hit.

Masser af energi til hjerte og fødder

Chief 1 har også medvirket i flere tv-programmer, fx. Fællessang, Spil min sang og Sommertogtet og med tiden vundet en stor og solid plads på den danske livescene med sit håndplukkede fantastiske band. Sammen formår de gang på gang at brænde en stor positiv og indlevende energi af på scenen til stor glæde for de mange fans og lyttere.

Koncerterne er en blanding af ærlige og dybfølte livshistorier, intense tekster og ikke en mindst en livsbekræftende og sprængfuld energi, der rammer i hjertet, hænder og fødder.

“Alt eller intet, der findes kun livsvigtige koncerter,” siger Chief 1, som kan fejre fem år som succesfuld artist i eget navn. I en alder af 52 år. DET er en bedrift i sig selv.
Alt er godt.

Chief 1: Vokal og god energi – Heini Corfitz: Guitar & Kor – Søren Borre: Keys & Kor – Kristian Uhre: Trommer & Kor – Mikkel Alsø: Bas & Kor.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 28 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 215,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej