Chasing Grace // Support: Anna Hansen

Musikken skal skabes i omgivelser og rammer, som er inspirerende. Dette er et dogme som Chasing Grace altid har haft og som stadigvæk lever og udvikles i deres kreative rum.

Et nyt album er færdigt, skrevet på en bakke uden for Vejle, indspillet på en gård på Stevns, færdiggjort i historiske Medley Studios i Kbh og ikke mindst i guitaristens lejlighed på Nørrebro.

Sangene “Falling in Line” og “That Is Why” er ude som singler. Albummet hedder “Minutes Turn To Years” og udgives 26.08.22

CG har udviklet sig til en kreativ legeplads for Lars, Johannes, Michael og Morten, hvor kreativitet, musikalsk instrumentering og genre kan udforskes, som de ønsker det.

Det nye album, som er deres 4., er håndspillet med sved på panden, sangene er de bedste de har skrevet og musikalsk står de skarpere end nogensinde. Inspirationen er fra den amerikanske musikscene, hvor respekten for den musikalske tilgang, fra kunstnere som John Mayer, Taylor Swift, Ryan Adams og ikke mindst Bruce Springsteen, har dannet retningen for albummet.

Support: Anna Hansen

Islandske Anna Hansen er en ny og spirende stemme på den danske musikscene. Anna har allerede udgivet to singler, “Home” og “Grace”, og arbejder i øjeblikket på hendes debut EP, som udkommer i efteråret 2022.

Annas musik er inspireret af hendes egen kærlighed til countrymusik samt hendes opvækst på vulkanøen Island, hvilket også kommer til udtryk i hendes nye musik i pop/countrygenren.

Hun tager også jævnligt over til countrymusikkens hovedstad Nashville, hvor hun skriver sange med nogle af byens bedste sangskrivere.

Unummererede siddepladser

Dato: fre 23 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 125,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej