Chapper

Gå ikke glip af den festlige og skøre Chapper, som er blevet en velkendt figur i DRs børneprogrammer!

Chapper har optrådt i adskillige populære programmer som “Fjernsyn For Dig”, “Hvaffor en Hånd – med Chapper”, “Blå Barracuda”, “Temli Væmli”, “Fandango – med Chapper” og “Radio For Dig – Fandangoradio”. I 2012 kunne man også se Chapper som en af videnskabsmændene i DRs Julekalender “Julestjerner”.

Chapper bringer glæde til publikum gennem sin showoptræden, der omfatter musik, sang, tegninger og spændende historier fra vores vidunderlige verden. Et særligt højdepunkt for børnene er “Beatbox-skolen”, hvor Chapper forklarer og illustrerer, hvordan man laver et beat og holder rytmen. Han viser også, hvordan man kan skrive sin egen rap og rappe den over beatet. Salen kommer i bevægelse, når Chapper og børnene “rapper” til deres eget beat. På scenen har Chapper sin gode ven og musiker Igor, som spiller guitar og synger med.

Med Chapper får du en festlig showoplevelse med to skøre underholdere, der elsker at skabe sjov og ballade for børnene. Så sørg for at være med og oplev den skønne atmosfære, når Chapper og Igor spreder latter og glæde i selskab med deres energifyldte show.

__________

Meld dig ind i Miniklubben og få 50 % rabat på op til 4 billetter. Læs mere her.

Anbefalet alder: 5-10 år

Børn 0-2 år er gratis (i ledsagelse af en voksen).

Arrangementet afholdes med ståpladser/siddende på gulvet

FOR BØRN
Dato: søn 9 jun
Dørene åbner: 11:00
Showstart: 12:00
Forsalg 125,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej