Carl Emil Petersen (Solo)

Han er en af vor tids allerstørste artister, og en spydspids i et kuld af nye sangskrivere, der sætter ord på en ny generations håb og drømme i en skøn mikstur af storbypoesi og blå følelser. Han har trods sin unge alder vundet et væld af priser, og til efteråret vil han pryde skærmen, når han deltager i det populære underholdningsprogram ”Toppen Af Poppen”. Byd velkommen til Carl Emil Petersen, der indtager Richter med en solokoncert.

Om den forestående turné udtaler Carl Emil Petersen:
“Det sidste års tid har jeg skrevet en håndfuld nye sange, som om lidt skal indspilles og blive til mit næste album. Jeg synes, det kunne være sjovt at give mit trofaste publikum chancen for at høre dem helt rå og nedbarberede, inden de bliver udsendt. Derfor spiller jeg et par af mine akustiske solo koncerter til efteråret i de små sale på landets musikteatre, biografer og spillesteder.”

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Ulige Numre klassikere som “Frit Land”, “Halvnøgen” og “København” har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.
Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: “En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund.”

Carl Emil Petersen

Facebook Event

UDSOLGT!
Dato: fre 8 nov
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 210,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej