Cabal

CABAL fra den kolde side af København slipper mørket løs med “Mango Interitus” bandets tredje album. Med afsæt i et væld af forskellige indflydelser, fra black metal og hardcore, til dødsmetal og morderne deathcore, har CABAL cementeret dem selv som en førende del af ekstrem metal scenen, klar til at rive alle murerne mellem genrerne ned.

CABAL kiggede først frem fra skyggerne i 2016, da deres EP “Purge” skubbede til grænserne for ekstrem metal i hjemlandet. To år senere rev deres debut album “Mark of Rot” bandet ud af den danske undergrund, og placerede dem som en del af den internationale scene, med en lovende fremtid. Kort herefter begyndte bandet at spille deres første større festivaller (herunder Copenhell og Roskilde), samt at turnere i Europa, USA og Japan. Men bandet havde større planer.

I 2020 udgav CABAL deres andet album “Drag Me Down”, en mørk rejse ind i et personligt helvede bragt til live af en knusene instrumental side, en kvælende atmosfære og dystre dybt personlige tekster, altsammen leveret med frådende intensitet, men stadig med plads til at eksperimentere med og udvide bandets signatur lyd. “Drag Me Down” tog CABAL til nye højder og showene, samt opmærksomheden fra industrien voksede betydeligt.

Med gæsteoptrædener på tidligere albums fra ingen ringere end; Trivium’s Matt Heafy, Jamie Hails fra Polaris, CJ McMahon fra Thy Art is Murder og mange flere, er der ingen tvivl om at CABAL har venner i alle kroge af metalscenen.

Tidlig vinter 2022 bliver starten på et nyt kapitel for CABAL med udgivelsen af “Magno Interitus”. Sanger Andreas Bjulver Paarup udtaler: “Hovedtemaet på albummet er det store forfald der sker overalt omkring os. Det føles som om at alt falder fra hinanden for tiden, lige fra politik, vores generelle samfund til på det personlige plan. Det er den følelse vi har forsøgt at formidle med vores musik”.

CABAL træder ikke blot ind på nyt territorie med deres voldsomme og dommedagsbringende lyd, men bevæger sig på denne udgivelse ud af den mørke, sort/hvide æstetik som de har kaldt deres hjem, ind i en ny farvefuld men stadig skræmmende visuel verden inspireret af Ari Asters seneste mesterværk, “Midsommar”.

Andreas, som agerer art director og lyriker i bandet er meget tilfreds med den nye retning på det kommende album: “Vi har en form for kerne i vores lyd, fundamentet af CABAL. Ud fra dette fundament kan vi eksperimentere og afprøve nye ting. På “Magno Interitus” er vi virkelig trådt ud af vores komfort zone og er gået dybere ind i at udforske nye lag end nogensinde før. Det kan især høres på titelnummeret, åbneren “If I hang, Let Me Swing” eller på “Exsanguination”. Hvilket er mine personlige yndlingsnumre på den nye plade, lige for tiden”.

Endnu engang har CABAL inviteret til fantastiske gæsteoptrædener på det nye album, såsom Joe Bad fra amerikanske Fit For An Autopsy på titelnummeret, Simon Olsen fra BÆST på nummeret “Insidious” og som et helt nyt tiltag den danske industrial producer duo John Cxnnor på det meget anderledes nummer “Blod af Mit”.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 1 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
Falderebet // Support: Replika
fre 3 feb
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Niels Skousen med band
FÅ BILLETTER!
fre 10 feb
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Musikbingo // Valentines Day Edition
lør 18 feb
Dør 19:00
Show 20:00
60 DKK
Plus1-koncert: Jakob Sveistrup
man 20 feb
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej