Bremer/McCoy

Den anmelderroste og prisvindende danske duo Bremer/McCoy er i efteråret tilbage med et nyt album, som følges op af en turné rundt i Danmark – en turné der tager dem forbi Richter torsdag d. 10. marts.

Morten McCoy og Jonathan Bremer startede med at lave dub, da de første gang slog pjalterne sammen i 2012, mens de stadig gik i skole. Det kan være svært at forestille sig, at det var der, de startede, når man lytter til de æteriske lyde, de laver nu. Men når de spiller live, bliver udgangspunktet tydeligere, og lyden går op i en højere enhed.

Helt centralt i Bremer/McCoys univers står et formfuldendt mix af improvisation og perfektion. Dette gør sig både gældende i duoens helt særlige tilgang til musikkens tilblivelse, hvor der indspilles direkte på bånd, og sigtes efter at gå direkte fra idé til komposition. Live er det ligeledes intuitionen og det umiddelbare, der styrer – for Bremer/McCoy er det at lave og spille musik noget ”her-og-nu”, der sker i rummet.

Bremer/McCoy udgiver albummet ”Natten” d. 29. oktober. Ifølge duoen er albummet inspireret af dagen der går på hæld. Det er den tid på døgnet, hvor der er mest ro og tid til refleksion – og hvor stjernebillederne viser sig og måske kaster nyt lys over dit liv. Morten McCoy udtaler i denne forbindelse om det nye album:

”Det er klart vores mest kosmiske album. Men for at space ud skal du vide, hvor du kommer fra. Så der er et spænd mellem numre, hvor man kan høre alt, hvad der foregår, til numre, som tager os længere ud end nogensinde før”.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser.

FÅ BILLETTER!
Dato: tors 10 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej