Bonafide [S] // Support: Bad Business

Bonafide blev dannet af sangeren og guitaristen Pontus Snibb i Malmø i 2006. Deres mission har altid været at spille hård rock og samtidig være tro mod dens rødder i den elektriske blues og RnB.

I oktober 2007 udgav de deres debutalbum af samme navn, Bonafide, og blev hurtigt inviteret med som support for navne som Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T, LA Guns, The Quireboys, som resultereret i at det hurtigt fik et internationalt publikum. Bonafide er altså et band med mange års spilleglæde- og erfaring, også fra nogle af de helt store spillesteder og areaner.

Deres efterfølgende album “Something’s dripping” blev, på den svenske hitliste, placeret sammen med de helt store navne såsom Ace Frehley og Megadeath. Deres sang “Fill your head with rock”, blev af Classic Rock Magazine kåret som en af de bedste sange i 2011 og de er også gang på gang blevet rost for deres umiskendelige lyd og energi som de både leverer på indspilninger og som de også efterlever på scenen!

6 albums og utallige turnéer senere er Bonafide mere relevante end nogensinde. De har sågar lavet deres egen øl, med navnet “Fill your head”, i samarbejde med Wessingekälla Bryggeri – og ydermere kan man snart se frem til et nyt, ægte rock’n’roll album, fra deres hånd! Det har de gjort ved endnu engang at arbejde med produceren Chips Kiesbye, som bl.a. har arbejdet med bands som Hellacopters, Sahara Hotnights og Sator, og ligesom deres hitalbum “Something Dripping”, så blev deres nye album indspillet i samme studie, Music-a-Matic, i Göteborg med Henryk Lipp ved kontrolpanelet. Der er altså lagt i kakkelovnen til endnu en stor succes.

Support: Bad Business

Bad Business med rødder i den københavnske vestegn, leverer solid old school Hard Rock i genrens ædle form og substans.

Bad Business spiller egne melodiske og let genkendelige numre drevet af solide guitar riffs, power trommer og energisk lead vocal i en stil der ofte placeres i retning af D-A-D – LA Guns og andre stilsikre rockers, hvilket på ingen måde er generende for bandets selvopfattelse.

Bad business udgav i 2019 albummet ”Last Call for Rock´n Roll” som blev fulgt op med EP udgivelsen ”Shotgun Woman” i 2021 og har alt materiale fuldt tilgængeligt på diverse streamings medier, herunder også bandets Hard Rock version af Eagles klassikeren Hotel California.

Pure Rock & Roll – straight from the heart.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 25 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 215,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej