Børn To Be Wild

BØRN TO BE WILD præsenterer nyt rockshow ”KLIMA FOR KIDS”

Det nye show tager klimaet under kærlig behandling: Vi skal have snakket lidt om det med bilkørsel, plastiksvineri, olie og benzin. Det er som altid et humoristisk rockshow, men det handler om noget alvorligt, der måske bliver tid til at snakke om efter et aldeles underligt år med fokus på andre store problemer.

Det er muligt, vi citerer en navnkundig dansk politiker forkert, men vi synes altså ”klimatøser” er seje, og piger er jo de bedste til alt – fx er det en svensk pige, der har gjort det med klima populært i hele verden. Vanen tro pakker vi i ”Børn To Be Wild” budskaber ind i humor og rockmusik.
Som altid er vores show interaktivt; ungerne tages med i alt muligt, ligesom vi vanen tro spiller et nummer, hvor et udvalg af børn kommer på scenen og spiller på vores instrumenter.

Klima for Kids byder på vores helt egen opfindelse: “rockpurrie”, hvor kendte børnesange på forunderlig vis sammenkædes i et rockunivers. Således præsenterer vi med stolthed “cykel-potpourriet” med “Jeg er så glad for min cykel” og “Så ta’r vi cyklerne frem”. “Lyd-potpourriet”, hvor “Hjulene på bussen”, “Oles Nye Autobil” samt “Petersen og Pallesen, og Poulsen og Piil” kædes sammen med citat fra “Enter sandman” med Metallica.

Showet byder ud over en herlig musikalsk og humoristisk oplevelse også på klimafakta og gode råd til, hvordan vi tager vare på det, vi har sammen. Nemlig fremtiden. Det er nu sjovest, når det er skægt, og 43 minutter med løftet pegefinger virker kun hvis lillefingeren er med!

Varighed: Cirka 45 minutter
Anbefalet alder: Fra 3 år
Alle – både børn og voksne – skal have billet til koncerten

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: søn 3 sep
Dørene åbner: 11:00
Showstart: 12:00
Forsalg 80,-
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej