Bo Evers (Solo) // Lasse Storm med band

Denne aften byder på dobbeltkoncert med 2 artister, der på hver sin måde placerer sig i- og på samme tid udfordrer den traditionelle dansksprogede musik – tag godt imod:

Bo Evers (solo)

Bo Evers er en moderne visesanger der er kendt for sit umiddelbare sprog, sin nasale stemme, sit ekvilibristiske fingerspil og sine ærlige tekster. Han har siden sit gennembrud med den platinsælgende single ”Fred” været på konstant turne rundt i landet.

Bo Evers er aktuel med det nye album “Liv”, som består af en samling numre der belyser livet fra forskellige vinkler i den vanlige, tragikomiske og poetiske stil, der er blevet Bo Evers adelsmærke

Evers’ kompositioner begår sig i alt fra platinsælgende radio-single-formater over virtuose gypsyswingende bandkonstellationer til solo-optrædende med akustisk guitar. Det unikke sprogbrug, hans originale videoer og især hans liveoptrædener, har betydet at han har oplevet en støt voksende fanskare over hele landet

Lasse Storm med band

Med de to prisvindende, anmelderroste og radiohittende albums “Holmegårdsvej og andre historier” og “Lever endnu” har Lasse Storm skrevet sig markant ind på den danske musikscene, som en bemærkelsesværdig ener. Med et usentimentalt og varmt blik for skæve eksistenser og skæbnefortællinger fra livets skyggesider, smelter hans sange grænserne mellem nordisk folk, roots, blues, country, indie og pop. Lasse modtog bl.a. en DMA Blues Award i kategorien “Ud af det blå” i 2022, og sangskriverprisen til Nashville Nights International Songwriters Festival 2021. Ligeledes har singlerne fra begge albums fået massiv airplay på P6, P5 og P4 samt flere lokalradioer landet over. Når han udgiver sine sange åbner både indie og dansktop-blogs ørerne – en bredde som er meget få kunstnere forundt.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 22 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 200,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej