Blues Explosion + Esben Just (Solo)

Oplev toppen af dansk blues på én og samme aften, når Blues Explosion feat. Big Creek Slim, Miriam Mandipira og Troels Jensen samt et band bestående af Peter Nande, Mikko Peltola og Niels Nello Mogensen indtager Richter! Tilføj hertil Esben Just, der vil åbne ballet – ja, så er der vidst dømt vaskeægte Blues-magi på Richter!

Østdanmark møder Vestdanmark møder Zimbabwe og Finland i et musikalsk overflødighedshorn. Tre af Danmarks absolut bedste blues stemmer, Big Creek Slim alias Marc Rune og Miriam Mandipira sammen. Plus Danmarks MR. BLUES, “Grand Old Man” Troels Jensen. Her er tale om noget af det bedste inden for Dansk Blues i dag.

Aftenen vil byde på bl.a. Big Creek Slim solo, Miriam Mandipira og Troels Jensen alene, sammen, Big Creek Slim med band – samt alle på scenen sammen til et fyrværkeri af en lang blå finale.

Esben Just
Til at åbne ballet denne aften, er det en stor fornøjelse at kunne byde velkommen til Danmarks New Orleans Rock’n’Blues pianist og entertainer nr. 1, Esben Just. Der bliver brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap, når Just sætter gang i festen.

Esben Just giver den fuld rulle i sit solopiano show. Med udgangspunkt i sin kærlighed til alt godt fra New Orleans-musikkens herligheder, bliver der både brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap, når han sætter gang i festen. Der er intensitet og autenticitet i luften når Just sætter sig bag klaver og mikrofon, for at fremmane stemning og liv. En kærlighedserklæring til den håndspillede musik og til det beat der opstår, når øjeblikket gribes og fortolkes med åbne sanser.

Facebook event

 

SPIL DANSK
Dato: lør 2 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 160,-
Køb billet
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej