Blæst // Kamma // Reveal Party

Glæd dig til en fest med indhold når Blæst, Emmy og Kamma rammer Richter og løfter sløret for deres splinternye sange.

BLÆST

Hvad sker der når en ung sangerinde, en garage-rock trommeslager og en EDM producer beslutter sig for at lave dansk popmusik?

Blæst er et nyt ungt skud på den danske scene; Et dansksproget pop-projekt der skriver ungdoms-poesi der får dig til at danse med. Med et umiddelbart og nærmest naivt tekstunivers bliver du taget med på en rejse ind ungdommens strabadser, kærlighedsliv og dilemmaer.

I Front for Blæst finder vi den unge debuterende sangerinde Fernanda Rosa der med en rå, uspoleret vokal og situationens sandhed i sin hule hånd står på mål for Lauge Kjærulf Andersen, Anders Bondo og Valentin Roger Buchwald Pedersens spændende nye take på uprætentiøs dansk dansemusik.

KAMMA

Bag Projektet Kamma findes den talentfulde pop-smed Signe Rønsov; En sanger med et særligt sensitivt sind. Når hun går på scenen er hun Kamma; og Kamma tør hvor hun tier.

Kammas musik består af harmoniske kompositioner og ærlige tekster om at være en ung, følsom kvinde. I sangene samles en brændende sensitivitet i øjeblikke, der forsøger at dykke ind under masken og en ellers så stærk facade. Under overfladen findes sorg, ærlighed og skrøbelighed, der bindes sammen af stemmer og melodier fra hendes drømme.

Kamma udgiver sin debutsingle i efteråret 2019 men du kan få en forsmag og blive draget ind – med hud og hår – når hun spiller med sit dygtige liveband.

REVEAL PARTY

På én gang sad indie girl, og wannabe anti monarkistisk popdronning
Lidt støj guitar, lidt akustisk
Lidt trommemaskine, lidt keys
Lidt kønsidentitet, lidt inderlighed
Lidt revolutionær, mest champagne
Lidt alternativ, meget pop.

Koncerten er stående!

Dato: lør 25 jan
Dørene åbner: 19:30
Showstart: 20:30
Forsalg 60,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej