Bjarke Falgren Quartet

Mød Bjarke Falgren, prisvindende firedobbelt Grammy vinder.

Siden 7 års alderen har Bjarke passioneret dedikeret sig selv til at mestre sit instrument og den musik, der strømmer igennem hans næsten 300 år gamle sigøjnerviolin. Svend Asmussen – af mange set som verdens største jazz violinist – har begejstret betegnet ham som sin arvtager og bestemte før sin død i 2017 at Bjarke skulle være den første modtager af “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

Bjarke turnerer verden over og har udgivet 11 cd’er. Desuden skriver og producerer Bjarke film og teatermusik, underviser på musikkonservatorier i ind og udland.

Når Bjarke Falgren lægger vejen forbi Richter, er det med hans egen kvartet bestående af nogle af Skandinaviens ypperste musikere: Janus Templeton (trommer), Morten Lundsby (kontrabas) og Heine Hansen (piano/würlitzer). Sammen forløser kvartteten på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik.

Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse på øverste hylde.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 6 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej