Baby Did a Bad Thing // Support: Julie Avaldorff

Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/ country og elektrificeret roots-rock.

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere – samt nyligt udkårne ”Årets Gudman” – Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing i starten af 2020 deres debutalbum, efterfulgt af en release-turné rundt i landet.

Orkesteret har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncert på SPOT Festival, og snakken om det Aarhus-baserede americana-orkester er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over.

Som Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk beskriver det: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Support: Julie Avaldorff

Julie Avaldorff er en ung dansk sangerinde og sangskriver fra Ølstykke. Med sit eget take på singer/songwriter og pop-genren byder hun sit publikum ind i sit musikalske univers, hvor teksterne er inspireret af drømme, kærlighed og menneskerne tættest på hende selv.

Fascinationen til musik opstod, da hun som helt ung forstadspige i en alder af 5 år, fik stukket en guitar i hånden, og 10 år efter begyndte hun at skrive sine egne tekster og melodier. Hendes hovedfokus er den ærlige og letforståelige tekst, som man ikke skal bruge evigheder på at analysere for at forstå, og hun har et flair for den gode melodi, som er umulig ikke at nynne med på efter et
splitsekund.

I 2018 udgav hun sin debut EP “Someday Suddenly”, som hun turnerede lidt med i 2018. I foråret ’19 udgav hun singlen “The Lucky One” som er blevet spillet på P4 og P5. I April 2019 udgav hun singlen “Holding Me Back” som ligeledes blev spillet på både P4 og P5 og hun drog ud på en lille forårstour med hendes 6-mands-orkester. I november ’19 udgiver hun næste single – en personlig sang om hendes barndomsvens skæbne.

Koncerten er stående

Dato: lør 8 feb
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 20:15
Forsalg 150,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej