AuditionDays

Grundstenen til AuditionDays blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med AuditionDays at styrke alle de deltagende bands.
AuditionDays består af en koncertaften med tre til fire vækstlagsartister, der spiller en showcase-koncert af knap en halv times varighed. Efter koncerten modtager hver artist individuel coaching af to til tre kapaciteter fra den danske musikbranche. De forskellige coaches bliver specifikt udvalgt efter hvilke bands el. solister, der spiller på aftenen. Panelet kan bestå af professionelle musikere, bookere, anmeldere, pladeselskabsfolk, performance-coaches, producere, kulturpersonligheder, radioværter, musikeksperter, osv.

Koncerten skal ses på lige fod med alle andre koncertarrangementer. Man er således selv en vigtig brik til at få fyldt spillestedet med interesserede publikummer, der kan give den interaktion som er altafgørende for en brugbar feedback.

Det er vores erfaring at artister, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål. AuditionDays er dermed en håndsrækning, der skal sætte ekstra skub i karrieren.

Til AuditionDays på Richter kan du opleve:

Apopheniac: Det psykologiske fænomen apopheniac betyder at se mønstre i det abstrakte. Dette ligger til grund for Apopheniacs selvforståelse og image. Tematikken indgår både i instrumentationen og lyrikken, men ikke mindst i bandets opsigtsvækkende sceneshow. Med en bred kærlighed for alting rock, hiver bandet inspiration fra en række steder lige fra disco, prog, indie og hard-rock, og på den måde danner Apopheniac unikke soniske oplevelser. Bandet har haft stort fokus på at præstere solide live optrædener diverse steder i Københavnsområdet og har fået opbygget et repertoire, der sigter efter at tiltrække et alsidigt publikum. Apopheniacs musik kan fange ethvert publikum, om man er til følelsesladede ballader, hård rock eller ønsker en fest.
Sunraker, med komponist og forsanger Sophus Alf i spidsen, er en Københavnsk alt-rock kvartet der blander storheden fra shoegaze med 80’ernes intimitet og nostalgi. Med en lyd, der er både skrøbelig og massiv, inviterer de på en hårdtslående rejse gennem frodige lydlandskaber og storladne vokaler. Sophus Alf slog sig fast som et sonisk talent med den prisvindende komposition af soundtracket til det danskproducerede hit-spil Deep Rock Galactic. Med over 300.000 solgte eksemplarer af soundtracket, er det ikke underligt, at du vil støde på memes af Sophus, der “koger ild” på dedikerede imageboards på tværs af internettet.
TONEBLIND er en dansksproget trio, som spiller energisk rock! Efter mange års søgen, har TONEBLIND endelig fundet frem til kernen af deres musikalske kunnen og til kærligheden af, hvad det danske sprog giver den kræsne lytter. TONEBLINDs mission er at holde kog i gryden hele tiden, hvor planen er at udgive singler min. Hver 3. måned. Indspilningen af disse udføres i eget studie.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: tors 11 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 19:30
Forsalg 50,-
Plus1-koncert: M.C. Hansen & Jacob Chano
man 19 jun
Dør 12:30
Show 13:00
170 DKK
Benjamin Koppel: Annas Sang Bogkoncert
fre 1 sep
Dør 19:00
Show 20:00
235 DKK
Med oplæsning af Iben Hjejle & livemusik
Red Warszawa
lør 2 sep
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Børn To Be Wild
søn 3 sep
Dør 11:00
Show 12:00
80 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej