Artillery // Support: Demolizer

Efter at have udgivet ”The Face of Fear” I 2018 har Artillery spillet talrige koncerter i ind- og udland og viser ingen tegn på metaltræthed!

Bandet bestående af Michael Stützer (guitar), Peter Thorslund (bas) , Josua Madsen (trommer), Kræn Meier (guitar) & Michael Bastholm Dahl (vokal), gæster nu Richter i Gladsaxe og ser frem til en aften fuld af fræs, headbanging og thrashmetal!

Bandet blev dannet i 1982 og har siden udgivet 9 studiealbums der alle ligger i den hårde, men melodiske thrashmetal-ende. På det sidste har balladerne ”When the Magic is Gone” (fra forrige plade ”Penalty by Perception”) og den nye ”Pain” (fra den aktuelle plade ”The Face of Fear”) bragt bandet ud i en lidt bredere kreds af lyttere, men kernen af bandet og musikken har altid været den tunge heavy metal.

Support: Demolizer

Københavnske Demolizer spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!
Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal du overhovedet kunne drømme om i stil med: Slayer, Exodus, Municipal Waste etc.

Lyt her

Så er du frisk på at få blæst ørerne ud og en ellers bare have en superfed aften, så mød op på Richter og se legendariske Artillery og Demolizer!

Koncerten er stående!

Dato: lør 29 feb
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 160,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej