Annika Aakjær Duo

Hun har charmeret det ganske, danske land i sidste udgave af Toppen Af Poppen med hendes humoristiske facon, hvor de vittige betragtninger flyder som kold rosé på en varm sommerdag. Og nå ja, så besidder hun et musikalsk talent lidt ud over det sædvanelige. Vi taler selvfølgelig om ingen ringere end Annika Aakjær, der indtager Richter i et spændende duo-format.
Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Om den forestående turné udtaler Annika:
”Det bliver en ny duo konstellation, mig og min ven Kasper Rasmussen. Kasper og jeg har været venner og musikalske sammen i 12 år, Kasper spiller på de første to albums, og det er derfor nærliggende at rode lidt med bagkataloget ( nerd alert). Jeg tager også helt nye sange med, og håber sådan at se jer.”

Annika Aakjær

Facebook Event

Dato: tors 14 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 235,-
Køb billet
Ungefestival
Fri entré
lør 7 sep
kl. 16:00
Gratis!
1980’er Musik-Bingo
tirs 10 sep
kl. 18:00
30 DKK
I samarbejde med Gladsaxe Bibliotekerne
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej