Annika Aakjær Duo // Support: Rikke Thomsen

Hun har charmeret det ganske, danske land i sidste udgave af Toppen Af Poppen med hendes humoristiske facon, hvor de vittige betragtninger flyder som kold rosé på en varm sommerdag. Og nå ja, så besidder hun et musikalsk talent lidt ud over det sædvanelige. Vi taler selvfølgelig om ingen ringere end Annika Aakjær, der indtager Richter i et spændende duo-format.
Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Om den forestående turné udtaler Annika:
”Det bliver en ny duo konstellation, mig og min ven Kasper Rasmussen. Kasper og jeg har været venner og musikalske sammen i 12 år, Kasper spiller på de første to albums, og det er derfor nærliggende at rode lidt med bagkataloget ( nerd alert). Jeg tager også helt nye sange med, og håber sådan at se jer.”

Support: Rikke Thomsen

Om aftenens support, skriver Annika Aakjær:

På eksotiske Hawaii betyder Aloha både goddag og farvel, det samme gør de med Mojn i Sønderjylland. Så derfor vil jeg gerne sige meget stort Mojn til Rikke Thomsen som tager med mig på min efterårsturne som support.

Rikke har udgivet en EP på “Synnejysk” som i min optik, med min egen nordjyske underdrivelse godt tør at sige ikke er ret ringe. Ep’en hedder ”Omve’n hjemve” og det er længe siden jeg har lyttet så nysgerrigt og godt efter noget nyt dansksproget musik. Udtrykket “Omvendt hjemve” gav mig tusind billeder i hovedet, og jeg kom til at tænke på at komme fra et sted der ikke har udtryk for udlængsel, fordi ingen virker til at have det. Jeg har hørt sangen 25 gange og skal høre den mange flere gange for at få alt med, men særligt linierne “jeg har minder, ingen minder mig om” og “vi har alle dage snakket mere om end med hinanden” rammer mig dybt.

I sangen “Åltins koldt i København” ville de fleste der har prøvet at indtage den by fra et langt mindre sted kunne kende sig selv.

Noget af det smukkeste ved at synge på dialekt er at rimene pludselig kan noget andet, og at den der lytter er nødt til at skærpe sine ører for at få alt med. Der er mange der kan skrive sange og synge dem, men jeg tror at det kun er Rikke Thomsen der kan skrive dem her. Og så har hun i øvrigt også lige modtaget modersmålsprisen som den yngste nogensinde.

Det vil jeg gerne dele med jer der kommer forbi min efterårs tur!

Annika Aakjær

Rikke Thomsen

Facebook Event

UDSOLGT!
Dato: tors 14 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 235,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej