Angstskríg // Support: Lotan // Lilithian

KONCERTEN D. 1. OKTOBER UDSKYDES. VI ARBEJDER LIGE NU PÅ AT FINDE EN NY DATO.

Angstskríg

Den pandemiske muld var ikke ufrugtbar. Mens så meget var gået i stå, tog andet sin spirende begyndelse. Dog har fortællingen om Angstskríg rødder i en fjern fortid. Hvor en fælles mentor i en tidlig alder tager duoen under sine vinger. Under mentorens kyndige vejledning lærer de to at spille; at optræde; at være kunstnerisk nysgerrige; at udtrykke dem selv; at udfordre egne og andres grænser og overbevisninger. Nok er de spæde skridt små, men de er stadig de første på duoens musikalske rejse. Og selvom livet adskiller de to og tager dem ad hver deres livsbane, hvor en går ad kundskabens vej og den anden ad underholdningens, der mister de aldrig hinanden, og tanken om at genforenes ligger aldrig fjernt. Så efter nye dramatiske omvæltninger i deres respektive tilværelser samt årtiers høstning af uvurderlige erfaringer var tiden under pandemien moden til at skabe, hvad man nu kender som Angstskríg.

Support: Lotan

Lotan – Den syvhovedede drage og oprindelsen til kaos, der begyndte en krig mod den kosmiske orden og guder. Lotan er et råt, melodisk black metal fra Danmark. Dannet af Philip Kaaber (Vanir) og Martin Rubini (Vanir), og med følgeskab af Lasse Guldbæk (Abscission, Vanir) og Jon Schmidt (Northfall, Ethereal Kingdom).

Lotan har udgivet to anmelderroste Ep’er, ”Nihil Sacrum” og ”Angelus Pestis”, og forbereder netop nu en endnu en voldsom udgivelse i fuld længde, som udkommer i 22. Lotans lyriske univers er inspireret af en blanding mellem satanisk spiritualisme og eksistentialisme. Musikken er melodisk, tung og aggressiv.

Support: Lilithian

Lilithian består af Johan A. Jørgensen, Peter Kornerup, Henrik Geertz og Steffen Andersen og er dødsmetal straight out of Copenhagen. Firkløveret, der har en forkærlighed for gammel, rådden dødsmetal, udgav deres første album, ”Lilim” tilbage i maj, og nu er de klar til at indtage Richters scene og levere varen brutalt live!

Koncerten afholdes med ståpladser

UDSAT!
Dato: lør 1 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 170,-
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
HateSphere // Nakkeknaekker // Endarken
lør 8 apr
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej