Alcabean // Support: The Millennials

Glæd jer til energiudladning med inspiration i 90’ernes indie rock, melankolske stemninger i et ungt sind og en kompromisløs tilgang rock anno 2019, når den danske trio Alcabean vælter Richter d. 5. april.

Det er gået stærkt brødrene Victor og Julius Ryle Schack siden de i 2016 startede bandet Alcabean på drengeværelset i Espergærde. Debutsinglerne “Need Comfort” og “Fire” blev hurtigt opsnappet af store engelske musikmagasiner som Classic Rock Magazine og Clash Music, og pludselig var Alcabean blevet et hypet navn i den engelske blogosphere.

Den danske opmærksom lod vente på sig, og det var først med udgivelsen af EP’en “Head Down” fra 2018, at det danske rockpublikum fik øjnene op for bandets melodiske og støjende univers. Efter en intens sommer med koncerter på bl.a. Roskilde Festival & Smukfest og en massiv mængde radio-airplay indgik bandet en pladekontrakt med det tyske selskab Pop-Up Records. Sidenhen er trioen klatret solidt op på både de tyske og amerikanske radio charts og er bl.a. blevet spået en stor fremtid af amerikanske musiklegender som David Fricke (Rolling Stone Magazine) og Rodney Bingenheimer (Rodney On the Rock).

De er nu klar til at sende deres debutalbum ”Confessions” på gaden. Et album der viser en interessant udvikling i drengenes evner som sangskrivere. Minimalistiske beats har afløst de buldrende stadion trommer og distortion guitaren er for en stund pakket væk. Det har skabt et debutalbum der både fremstår skrøbeligt, nuanceret og inderligt og som giver plads til forsanger Victor Schacks fængende og insisterende melodier.

Support: The Millennials

Det danske indie rock band The Millennials bestræber sig på at sætte ord på de forsømte fortællinger fra deres egen generation.

Facebook event

Alcabean

Dato: fre 5 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 100,-
Køb billet
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej