Aksglæde (solo) // Support: Vera Sianna

Lille Scene

”Man får lyst til at bo i hans musik”. Sådan skriver Politiken om Aksglædes seneste udspil ”Hvorfor kom du overhovedet?” Vi glæder os til at flytte ind i Aksglædes univers af funklende pop og vanvittig skarp lyrik, når han gæster Richter og giver en solooptræden på vores nye intime scene.

Aksglæde har i løbet af de seneste par år placeret sig i fronten af en bølge af nye danske sangskrivere, hvilket han viser på sin seneste EP ’Hvorfor Kom Du Overhovedet?’. Soundvenue roste EP’en til skyerne med 5 stjerner og beskriver den som ”…vanvittig skarp og rørende på den allermest jordnære facon”. I en tid hvor pilen peger indad og vores største bekymring er vores egen fremtoning, afspejler Aksglædes poetiske tekster og hans ”følelsesmæssige protestsange” en generation, der er præget af usikkerhed og pres. Aksglædes sange er en digtsamling, du kan danse til.

Publikum kan forvente en nærværende og intim koncert med kvalitetspop, hvor Danmarks nye sangskriversstjerne løfter på hatten og fører arven videre fra forbilleder som C.V. Jørgensen og Thomas Helmig. Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Fantomfølelser’ og ‘Lille Taarbæktøs’ og har siden udgivet store sange som ‘Næste Sommer’, ‘Bare I Nogle Timer’, ’PromilleRomantikken’ og ‘Hvis Du Bare Havde Sagt Noget’.

Support: Vera Sianna

En kvinde er et hav af følelser. Stille som skovsøen og kaotisk som bølger i et stormvejr. Turkis og lidenskabelig som saltvand, der slikker de hvide sandstrande. Mørk og ubeskrivelig, som havets dyb, hvor endnu ingen mennesker har sat sine spor. Som menneske og som musiker tager Vera Sianna udgangspunkt i dette følelses hav, hvor historier om kærlighed, vildskab og verdensangst poetisk bearbejdes i Vera Sianna’s magisk-realistiske tekstunivers.

Facebook Event

Aksglæde 

FÅ BILLETTER!
Dato: tors 11 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 80,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej