Åbent Hus på Richter

Kunne du tænke dig at blive klogere på hvad for et sted, Richter egentlig er? Og vil du gerne høre mere om mulighederne for at blive en del af vores frivilligfællesskab? Så har du chancen nu! Richter åbner denne aften dørene for nye interesserede frivillige, så kom og oplev vores spillested og mød nogle af Richters seje frivillige!

Alle er velkomne!

Program:
17.30: Dørene åbner

18.00: Let anretning og forfriskning fra baren

18.30: Hvem/hvad er Richter

19.00: Mød de frivillige

20.00: Baren er åben

Hvad er Richter

Richter er Gladsaxes nye spillested, som slog dørene op i august 2018. Vi præsenterer en bred vifte af rytmiske koncerter inden for forskellige genrer, børnearrangementer, Drag Shows samt talks og temaftener.

Frivilligheden på Richter

Richter er de frivilliges sted: det er frivillige, der sætter dagsordenen og tager beslutningerne og det er de frivillige, der får hjulene til at dreje – både før, under og efter koncerterne. Vidste du f.eks. at Richters program er booket udelukkende af frivillige? Eller at det er frivillige, du møder i entréen, garderoben og baren, når du er til koncert på Richter? Richter er noget vi skaber sammen, og uden frivillige, intet Richter!

Det er her, du kommer ind i billedet, for nu har du muligheden for at blive en del af et engageret frivilligfællesskab, der brænder for livemusikken. Opgaverne på et spillested er mangeartede, og vi leder efter frivillige, der har lyst til at prøve kræfter med bardrift, koncertafvikling, booking, markedsføring og lyd/lys. Alt dette kan du høre meget mere om denne aften!

Vi glæder os til at møde dig!

Facebook event

Dato: tirs 17 sep
Dørene åbner: 17:30
Showstart: 18:00
Forsalg Gratis!
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej