Ledige stillinger

Richter søger deltids-koordinator (projektansættelse)

Til en deltids-projektansættelse søger vi en koordinator med fokus på rekruttering af unge frivillige til musik- og arrangementbooking.

Richter har et ønske om at være drevet og udviklet af og med engagerede unge og andre musikinteresserede borgere. For at sikre det vil vi igangsætte en indsats målrettet rekrutteringen af unge til en særlig booking- og arrangementsgruppe.

Vi søger altså en person, der kan være med til at sikre denne indsats ved at rekruttere nye, unge frivillige til gruppen og samtidig sikre et godt samarbejde med den eksisterende bookinggruppe. 

For at komme i betragtning skal du:

Om Richter

Spillestedet Richter er en selvejende institution som slog dørene op i 2018 i den gamle telefonfabrik i Gladsaxe. Vi afvikler hvert år cirka 65 arrangementer og er finansieret via et fast tilskud fra Gladsaxe Kommune, honorarstøtte fra Statens Kunstfond og egenindtægter.

Richter er en lille organisation på kun knap 3 årsværk – og bl.a. derfor er vores fantastiske og dedikerede frivillige stab alfa omega i vores daglige arbejde. De frivillige bidrager med uundværlige ressourcer ift. booking, afvikling, bardrift, m.m.

Det praktiske 

Stillingen er deltid (ca. 12 timer) i 10 måneder, og du skal være indstillet på, at aften- og weekendarbejde kan forekomme. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. til at søge stillingen. 

Fristen for ansøgning er onsdag d. 23. august kl. 12.00. 

Kort ansøgning og CV sendes til Spillestedsleder Kristine Lewinsky Hald Foghmar på kristine@richter-gladsaxe.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristine på mobil: 4264 6764.

Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej